SVI IH ŽELE

Instagram donio presudu: Ovo je šest najpopularnijih modnih komada u mjesecu

21.03.2019 u 14:03

Bionic
Reading

Ovih šest dizajnerskih komada obilježilo je ožujak, barem ako je suditi prema profilima modnih ovisnica na Instagramu, koje religiozno prate svaki korak koji se dogodi na modnoj sceni

Trendovi se na modnoj sceni mijenjaju brzinom svjetlosti, no mi smo tu da sve do jednog popratimo i obavijestimo vas o aktualnim komadima koje se isplati ugrabiti, želite li u svakom trenutku biti odjeveni po pravilima mode. Što se i kako se nosi, najbolje nam može dočarati Instagram, koji je već odavno stekao status modne platforme, a ono što je nas zanimalo prije nego smo se bacili u potragu jest koji su to komadi u ožujku bili na vrhu popularnosti među modnim ovisnicama.

Gannijeva kožna jakna s resicama

Oh, Ganni! Ovaj danski brend savršeno zna kako privući pažnju trendseterica. Gannijevi cool komadi iz sezone u sezonu ne silaze s liste najpoželjnijih dizajnerskih komada, a trenutno najpopularniji, pored planetarno popularnih čizama s izrezom u obliku srca, zasigurno je kožna jakna s resicama.

Miu Miu - salonke Mary Jane

Takozvane salonke i balerinke Mary Jane trenutno su pravi hit u svijetu mode, no ovaj četvrtasti model cipela s potpisom modne kuće Miu Miu, koji krasi veliki kristal, potpuno je preplavio Instagram.

Jacquemus Le Chiquito - torba

Kada je brend Jacquemus lansirao svoju torbicu Le Chiquito, vrijeme kao da je stalo. U jednom trenu svi su priželjkivali samo tu torbu i nijednu drugu, a svaki put kada ovaj model ugleda svjetlo dana na nekoj od popularnih web trgovina, rasproda se u rekordnom roku.

Pradine čarape do koljena

Torbe i cipele će uvijek biti u trendu, no čarape do koljena u elegantnom ruhu ove sezone imaju svoju premijeru, a čarape s potpisom modne kuće Prada su, po svemu sudeći, novi modni poriv instagramuša.

Maggie Marilyn - haljina

Cargo hlače možda jesu 'in', no proljeće je prizvalo neodoljive modele haljina kojima je teško odoljeti. Proteklih dana na Instagramu su niknule fotografije trendseterica u chic haljinici s potpisom brenda Maggie Marilyn kao gljive poslije kiše. Riječ je o modelu Do Whatever It Takes s dva para džepova sa svake strane, koji privlači sve više zanimanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Off to the races

Objavu dijeli ABI (@abihoffman)

Ratio et Motus Lady Tote

Iako je riječ o potpuno novom modnom dodatku, ova klasična, strukturirana torba s drškom s potpisom brenda Ratio et Motus odiše nekim prošlim vremenima te će svakom vašem stajlingu dati prstohvat vintage začina. Možda je baš zato toliko omiljena među instagramušama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

i think i’ll stay.

Objavu dijeli lauren caruso (@laurencaruso_)

OD UREDA DO ŠPICE

Idealne za prijelazno razdoblje: 20 neodoljivih cipela s niskom petom koje možete nositi od jutra do sutra

Pogledaj galeriju