JEFTINIJA VERZIJA

Imitacija najpopularnijih Chanelovih cipela oduševit će trendseterice

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za sve žene kojima su dvobojne sandale s potpisom Chanela dizajnirane prije 60 godina tiha patnja i jedna od stvari na listi želja, imamo sjajne vijesti. Osmišljena je jeftinija verzija kultnih cipelica koja će svojom cijenom i izgledom oduševiti mnoge trendseterice

Kultne dvobojne sandale s otvorenom petom,koje je davne 1957. godine dizajnirala slavna Coco Chanel, a koje su u tom trenutku trebale su oponašati muške cipele namijenjene ženama s godinama su postale vladarice ženskih srca.

S višegodišnjim stažem na modnoj sceni ove kultne sandale s potpisom Chanela postale su neizostavan prizor na stopalima najutjecajnijih zvijezda ulične mode te ih često vole istaknuti na tjednima mode u svjetskim prijestolnicama.

Chanel sandale

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ipak, ono što nekima stvara prepreku do dolaska ovih cipela je njihova visoka cijena. Mnogi nisu spremni izdvojiti od 700 do 900 dolara (4,500- 5,800 kuna) ovisno o modelu, boji i materijalu.

Zbog toga će ih vijest da je na tržište puštena jeftinija inačica slavnih cipela oduševiti.

Marks & Spencer cipele

Marks & Spencer cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Izgledom nalik na Chanel sandale, brend Marks & Spencer izbacio je modele cipela u nešto tamnijoj varijanti kože koje se mogu pronaći po cijeni od 320 kuna.

Marks & Spencer cipele

Marks & Spencer cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!