UKLETA HUREM

Imala je napadaje panike, noćne more i nesanice

16.03.2014 u 17:37

Bionic
Reading

Glumica Meryem Uzerli uvjerena je da je za njeno narušeno psihičko stanje kriva crna magija

'Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam se naglo počela debljati iako sam redovito vježbala i pazila što jedem. Izbezumila sam se od straha kad su uslijedili napadaji panike, strašne noćne more i nesanica', kaže Meryem Uzerli.

Glumica dodaje da nije imala zdravstvenih problema dok nije dobila ulogu u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Meryem se zbog sultanije Hurem preselila iz rodnog Berlina u Tursku i sve je, kaže, brzo krenulo nizbrdo. Fanovi su je napadali i vrijeđali na ulici jer je bila previše zla na malim ekranima, a zbog serije joj je patio i privatni život.

Kao da joj česte svađe s bivšim zaručnikom Canom Atesom nisu bile dovoljne, Uzerli je psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida zaruka, glumica se pokušala ubiti skočivši s hotelskog balkona. Završila je na psihijatriji u Njemačkoj, a pomoć je navodno tražila i od iscjelitelja.
'Uvjerili su je da je za sve kriva crna magija. Vidovnjaci misle da je netko bacio urok na nju, a nije isključeno ni da Meryem proganja uznemireni Huremin duh, kojem se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji', kažu prijatelji.