BUJNE OBLINE U PRVOM PLANU

Ima se čime i pohvaliti: Zanosna Kosovarka na osamljenoj plaži paradirala u toplesu

04.08.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Pop zvijezda Rita Ora uputila se na Ibizu u društvu prijatelja i novopečenog dečka, glazbenog i filmskog redatelja Romaina Gavrasa. Ekipa se jahtom odvezla na jednu osamljenu plažu, gdje je bezbrižno uživala u morskim radostima. Misleći da je ondje nitko neće vidjeti, lijepa pjevačica potpuno se opustila te se skinula u toples, no prevarila se. Paparazzi su lijepu Kosovarku uspjeli 'uhvatiti' u golišavom izdanju od kojeg zastaje dah

Britanska pjevačica rodom iz Prištine, Rita Ora, često svoje obožavatelje razveseli izazovnim fotografijama u kupaćim kostimima, no na posljednju seriju fotografija koje su dospjele u medije nije računala.

Atraktivna 29-godišnja pjevačica na plaži je izmjenjivala nježnosti s 10 godina starijim dečkom Romainom Gavrasom, najpoznatijem po režiji kontroverznog videa repera M.I.A., 'Born Free' i videa Kanye Westa za pjesmu 'No Church in the Wild'.

Pomisao da je konačno udaljena od očiju javnosti potaknula je slavnu Kosovarku da se razodjene, ne znajući da ih paparazzi prate u stopu. Pjevačica je u jednom trenutku skinula gornji dio bikinija kako bi osunčala poprsje i pritom paparazzima priuštila prizor za pamćenje.

  • +13
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njezin novi ljubavni odabranik odjednom je pao u drugi plan, a zasjenile su ga bujne obline lijepe pjevačice koja se u toplesu prešetavala plažom, ni ne sluteći znatiželjne poglede.