STIGLO JE LJETO

Nije sramežljiva: Rita Ora ovih dana ne izlazi iz bikinija

25.06.2020 u 23:25

Bionic
Reading

Glazbenica kosovskih korijena ovih dana svoje je brojne fanove ponovno razveselila još jednom izazovnih izdanjem na društvenim mrežama

Rita Ora koja je rođena na Kosovu no kao beba se preselila u London, često svoje fanove uveseljava seksi izdanjima.

Pjevačica poznata po hitovima 'Your Song', 'Anywhere' ili 'Let You Love Me' jedva je dočekala ljetne temperature i spremno uskočila u bikini.

Glazbenica je na svoj Instagram profil koji prati 16.1 milijuna pratitelja postavila fotografiju na kojoj pozira u trendi kupaćem s potpisom brenda Oseree u kombinaciji zlatne i crvene koji se jako svidio njezinim obožavateljima.

Rita se već neko vrijeme povukla iz Londona te boravi na jednom posjedu gdje uživa u prirodi i miru pripremajući novi glazbeni materijal.

U jednom je ranijem intervjuu progovorila i kako je zabrinuta za svoju majku Veru Sahatciu, 55-godišnju psihijatricu koja radi u bolnici gdje je svakodnevno izložena mogućoj zarazi od koronavirusa.

'Moja mama kaže kako je to njezina dužnost i obveza. Zabrinuta sam za nju i svaki dan razgovaramo barem dva puta dnevno. Ali ništa je ne može zaustaviti. Pozitivnog je duha. Prava je inspiracija', rekla je Rita dodajući kako je ponosna na mamu.