KRAĆE NE MOŽE

Ima li ona išta ispod te uske haljine?

07.05.2013 u 09:51

  • +22

Najljepše haljine na Met Gala zabavi

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Na Met Ballu u Metropolitan Museum of Art u New York City mnoge su manekenke okretale glave, no od pogleda na usku kratku haljinu Gisele Bündchen, koja je istaknula savršene noge, zavrtjet će vam se u glavi

Naime, ultrakratka haljina na bokovima, ali i nekim strateškim dijelovima povezana je metalnim ringovima, koji otkrivaju kožu i naglašavaju njezinu savršenu liniju.

A tek seksi sandale s opakim šiljkom. Gisele je ozbiljno shvatila punk temu i odlično ukomponirala neke opake detalje u svoj stil, a da izgleda drsko dobro, mnogi će se složiti. I još se nameće pitanje ima li uopće ispod te uske haljine donje rublje.


Mnogo gole kože pokazala je i Miranda Kerr kojoj na liniji, bez grama viška, baš kao i Gisele zavide mnoge mame. Trakasta haljina u gornjem dijelu, ruž u boji trešnje, crni nokti i vrtoglavo visoke sandale njezina su vizija punka i visoke mode. Karolina Kurkova poigrala se kombinacijom uzoraka, pruga i cvjetnog dezena. I izgleda fenomenalno. Koje su najbolje haljine bile te večeri na Met Ballu, pogledajte u fotogaleriji.