ŠIK FRANCUSKINJA

Ima 64 godine i nepogrešiv stil: Lakoćom je zasjenila i 'it' cure današnjice

28.02.2018 u 15:45

Bionic
Reading

Na pariškom Tjednu mode veliko je zanimanje izazvala modna revija kuće Dior koju je osmislila talijanska dizajnerica Maria Grazia Chiuri

Maria Grazia Chiuri, koja je preuzela kreativno vodstvo modne kuće Dior, kao prva žena na tom mjestu, nadahnula se 60-ima poslavši snažnu feminističku poruku budući da se na dijelu zida nalazila poruka 'Women's rights are human rights' (Ženska prava su ljudska prava) koju je 1995. izgovorila Hillary Clinton.

U kolekciji dominiraju printevi, karirani i cvjetni uzorak, te puno zanimljivih detalja poput torbica, cipela, remena…

Zanimljiva kolekcija prepuna ženstvenih lepršavih kreacija, ali s buntovničkom vibrom izazvala je pregršt pozitivnih komentara, a modnu reviju na Tjednu modu nisu propustile ni ikone stila francuska glumica Isabelle Huppert i Bianca Jagger, glumica i bivša supruga Micka Jaggera s kojim ima 46-godišnju kćer Jade.

  • +31
Poznati na Diorovoj reviji Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Ove karizmatične dame s izvrsnim osjećajem za stil uspješno su su potukle konkurenciju u kojoj su se nalazile puno mlađe fashionistice poput Care Delevingne ili Aimee Song.

Hvaljena francuska glumica poznata je po svojem profinjenom modnom stilu, ni ovoga puta nije razočarala.

  • +45
Dior revija Izvor: Profimedia / Autor: Pixelformula/SIPA

Isabelle Huppert kojoj su 64 godine pokorila je crveni tepih u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj kombinaciji koju vrijedi iskopirati.

  • +5
Tri izdanja Isabelle Huppert Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

U crnoj Diorovoj jaknici koju je iskombinirala s tamnim trapericama lagano podvinutih nogavica i crveno-crnom majicom na pruge Isabelle je na najbolji mogući način pokazala kako i najjednostavniji stajling može stvoriti 'wow' efekt. Sjajan outfit odlično su začinile klasične stilettice u crnoj boji.

Da je crna boja vječiti klasik s kojim ne možete pogriješiti dokazala je i 72-godišnja Bianca Jagger u crnoj jakni i suknji od bogate čipke uz ruž upečatljive boje i sunčane naočale.