MODNA IKONA DANAŠNJICE

Biste li je prepoznali: Blake Lively je u mladosti izgledala ovako

28.02.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Plavokosa ljepotica Blake Lively, zvijezda hit serije 'Tračerica' i miljenica modnih kritičara nije nikad željela otkriti je li posjetila estetskog kirurga, no nakon objavljivanja njezinih srednjoškolskih fotografija, mediji raspravljaju je li se lijepa glumica povrgnula plastičnim korekcijama

Na fotografijama iz srednje škole Burbank High, ne može se ne primijetiti kako je 15-godišnja Blake tad imala drukčiji profil, piše Daily Mail, iako je i tad plijenila poglede neodoljivim osmijehom i prekrasnom plavom kosom.

Blake je i u srednjoj školi osvajala samopouzdanjem i bila je jedna od istaknutih navijačica.

Tko bi rekao da bi 15 godina, tipična američka tinejdžerica postala modna ikona koju obožava i najmoćnija žena svijeta Anna Wintour te supruga glumca Ryana Reynoldsa koji je 2010. proglašen najseksi muškarcem na svijetu?

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj glumački par jedan je od najskladnijih u Hollywoodu, a kruna njihove ljubavi su i dvije preslatke djevojčice: trogodišnja James i jednogodišnja Ines.

Blake se proslavila ulogom Serene van der Woodsenu hit teen seriji 'Tračerica' koja se s velikim uspjehom prikazivala od 2007. do 2012. godine. 

  • +24
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugonoga ljepotica je zatim vrlo uspješno napravila tranziciju u svijet filma pa smo je mogli vidjeti i u filmovima: 'The Shallows', 'The Town and The Age of Adaline' ili 'Green Lantern', na čijem je setu i upoznala svojeg današnjeg supruga. 

Kalifornijsku ljepoticu vidjet ćemo i u novom projektu 'The Rhythm Section'.

  • +48
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Inače, Blake je naporno trenirala 14 mjeseci kako bi izgubila 27 kilograma koliko ih je dobila u trudnoći. 

Priznala je također da je uzbuđena što ponovno može eksperimentirati odjećom nakon što je istesala liniju, ali je isto tako dodala da ne trebaju sve mame topiti kilograme poslije trudnoće. Svojom se figurom na kojoj je radila zadnjih 14 mjeseci s osobnim trenerom Donom Saladinom, pohvalila na Instagramu.

'Izgleda da ne možete izgubiti 25 kilograma koje ste dobili u trudnoći samo skrolajući po Instagramu i pitajući se zašto ne izgledate kao modeli za bikinije', našalila se Lively. 'Deset mjeseci trebalo je da ih dobijem, 14 da ih izgubim. Vrlo sam ponosna', napisala je glumica.