ČUDO OD DJETETA

Ima 12 godina i već dizajnira za Michelle Obamu

22.07.2011 u 12:03

Bionic
Reading

Mnogi etablirani dizajneri čekaju cijeli život da bi odijevali nekog važnog kao što je Michelle Obama, ali ne i Grant Mower, 12-godišnje čudo od djeteta, kojem bi se ta želja mogla uskoro i ostvariti

Ovaj dječak iz Flower Mounda u Teksasu strastven je kad je izrada haljina u pitanju i na školskom i studentskom natjecanju potukao je svu konkurenciju.

Sada se bacio na dizajniranje haljina, a već je kreirao jednu haljinu za prvu damu SAD-a Michelle Obama.

Kreacija koju je izradio za nju inspirirana je orhidejama, a mladi se dizajner nada da će Michelle baš njegovu haljinu odabrati kada 26. srpnja posjeti Utah.

'Prvo sam crtao odjeću za djevojčice, a zatim sam gledao kako to radi Chanel i nekako sam odrastao i sazrio', rekao je Grant za KSL News.

Njegov talent prepoznao je dizajner Michael Faircloth, koji je odijevao Laure Bush. On mu je sad mentor, no nažalost zbog svog talenta ovaj je mladi dizajner bio žrtva nasilnika u školi.

Ipak, Granta školski nasilnici ne zabrinjavaju, a u onome što voli podržava ga cijela obitelj, posebno mama koja je dizajnerica interijera.

Ako Michelle Obama izabere njegovu kreaciju, mladom talentiranom dizajneru neće biti kraja. Obama je odabirom haljine za muževu inauguraciju u zvjezdanu orbitu lansirala i dizajnera Jasona Wua. Jason Wu, čuvaj se, stiže Grant Mower. Zapamtite to ime.

Pogledajte haljinu od papira koju je dizajnirao Mower