NAKON RAZVODA

Igor Štimac: Mogao bih se ponovno zaljubiti

18.11.2009 u 09:54

Bionic
Reading

Trener NK Zagreb kazao je da bi se mogao opet zaljubiti, a žene ga mogu osvojiti jednostavnošću

Igor Štimac razveo se ljetos od supruge Suzane, bivše miss Jugoslavije s kojom je bio 19 godina u braku, te se preselio u metropolu gdje trenira NK Zagreb. Nogometni trener živi sam u stanu na Pantovčaku, a razvod mu je bio jako stresan. S bivšom je u korektnim odnosima, a najviše mu nedostaju djeca pa svaki slobodan trenutak koristi da bi otputovao u Split i nadoknadio propušteno vrijeme.

'Kod razvoda braka stres je neizbježan jer nije riječ samo o dvjema osobama, on utječe na puno veći broj ljudi u bliskoj okolini', kazao je otac troje djece, Mije, Dee i sina Luke, koju bi volio razveseliti za blagdane i odvesti u Los Angeles i Miami.

Štimac je i dalje otvoren za ljubav. Iako su ga povezivali s voditeljicom Milom Horvat, trener NK Zagreb kazao je da je sam. Prije deset godina pao je na čari Alke Vuice koja ga je zalila šampanjcem jer ju je odlučio ostaviti, pa ju je izbacio iz svog noćnog kluba u Bolu.

'Ne vjerujem u ljubav na prvi pogled, ali naravno da bih se opet mogao zaljubiti', kaže Igor koji na ženi prvo primjećuje držanje, pokrete i način na koji hoda.

'Žene me mogu osvojiti jednostavnošću, a odbijaju me one s grubim rječnikom', dodao je.