DESILA MU SE LJUBAV

Igor Štimac ljubi 13 godina mlađu Lanu

27.04.2010 u 07:08

Bionic
Reading

Bivši nogometni reprezentativac i jedan od najpoželjnijih domaćih neženja otkrio je da se zaljubio u 29-godišnju Splićanku Lanu Bucat s kojom je u vezi te da je, unatoč razvodu od bivše supruge Suzane, osjećao da će mu se ljubav opet dogoditi

Iako su se s njim povezivale brojne poznate Hrvatice, bivši nogometni reprezentativac i trener NK Zagreba Igor Štimac nakon razvoda od supruge Suzane nikad se nije javno očitovao o tome s kim je u vezi.

'Istina je da sam u ozbiljnoj vezi', priznao je za Extru 42-godišnji Igor Štimac.

U ekskluzivnom intervjuu Štimac je komentirao nedavno objavljene fotografije snimljene u zagrebačkom restoranu Croatica na kojima je prikazan kako se ljubi s novom djevojkom te otkrio da se radi o 29-godišnjoj Splićanki Lani koja je završila studij menadžmenta.

Igor Štimac bez uvijanja je rekao da su glasine o tome da je presadio kosu obične budalaštine, a činjenicu da je medijima zanimljiviji od većine drugih bivših nogometaša obrazložio je time 'što je stalno u akciji'.

'Samo sam se dvaput malo kraće ošišao i onda se činilo da mi je kosa prorijeđena, a kada je malo pustim, onda izgleda znatno gušća. I prestao sam koristiti gelove. Nikada nisam ništa posebno radio vezano za izgled', objasnio je Štimac fenomen gušće kose.