KRONOLOGIJA LJUBAVI

Igor Štimac i Lana Bucat - sreća nakon preljuba

14.07.2014 u 13:22

Bionic
Reading

Da su na šarm Igora Štimca pale mnoge žene, nije nikakva tajna. Tako je, nakon burnog braka sa Suzanom Žunić, Štimac braku dao drugu šansu s mladom Lanom Bucat

Igor Štimac i Suzana Žunić vjenčali su se 1990., kada je on bio mladi i perspektivni igrač, a ona Miss Jugoslavije. Zbog karijere su se ubrzo preselili u inozemstvo, no krajem 90-ih vraćaju se u Split nakon čega počinje vrlo turbulentno razdoblje za obitelj. Štimac se 1999. našao u velikom skandalu s ljubavnicom Alkom Vuicom. U tadašnjoj poznatoj bračkoj diskoteci Faces Alka je izazvala skandal tako što je prišla Štimcu koji je za stolom sjedio sa suprugom i polila ga šampanjcem. Navodno je bila bijesna jer na nju nije obraćao pažnju. Štimčevi zaštitari izbacili su je iz kluba, a ona je sve ispričala novinarima. Štimčev brak je preživio, i to zahvaljujući njegovoj supruzi Suzani koja mu je sve oprostila. Kada su se Igor i Suzana 2009. razvodili, za Gloriju je ispričala zašto mu je sve oprostila.

Suzana i Damir


'Vidjela sam svog supruga u zagrljaju njegove tadašnje ljubavnice. Bio mi je to najteži trenutak u životu. Ali Igoru sam ipak sve oprostila. Razlog? Voljela sam ga još uvijek, ali tu su bila i djeca od osam, četiri i godinu dana', rekla je i dodala kako se naslušala komentara da je slijepa pored zdravih očiju i ušiju, kako ništa ne razumije. Objasnila je kako su joj bile potrebne godine da se odluči na razvod.


'Dva mjeseca nakon što se Igor u siječnju 2009. zauvijek odselio iz zajedničkog stana na Bačvicama, mlađa kći Dea, gledajući me jedno jutro kako zamišljena i odsutna sjedim za stolom, doslovce je zavapila: 'Mama, molim te, rastavi se od tate! Ne mogu te više gledati tako tužnu!' U prvi sam tren bila šokirana njezinom reakcijom, jer Dea još nije imala 11 godina, ali sam istodobno shvatila koliko cijela situacija zapravo utječe na moju djecu i da tome mora doći kraj', ispričala je Suzana i zaključila kako joj je najteže bilo pomiriti se s činjenicom da neće ostarjeti s ocem svoje djece.

Suzana je sreću pronašla u novom muškarcu, zgodnom Damiru Milačiću koji ju je nakon Igora neizmjerno usrećio. 'Damir je sve što želim od muškarca: odgovoran, nježan, odan i ugodno društvo. Možemo satima šetati i razgovarati. Zapravo, potpuna suprotnost Igoru', rekla je tada.

Igor je pak svoju sreću pronašao s Lanom Bucat, a mediji su šuškali kako se s njom spetljao pred kraj braka zbog čega ga je Suzana i izbacila iz stana. Igor je kasnije priznao u Storyju kako mu je žao zbog svega. 'Nisam bio dovoljno posvećen obitelji. Vodio sam momački život, a bio sam oženjen i imao sam djecu', rekao je pokajnički.

Lana je ubrzo zatrudnjela, a u Igoru se probudio romantik. Kleknuo je pred nju i zaprosio je. U siječnju 2012., postali su roditelji malenog Ivana, a za tportal je tada rekao kako mu je najljepše saznanje da postoji netko za koga ste spremni umrijeti ako je potrebno. Priznao je kako sve manje izlazi te kako najviše uživa kod kuće sa suprugom i sinom.

Igor i Lana


Lana je ubrzo ponovno zatrudnjela, no nakon pet mjeseci uslijedio je šok. 'To mi je bilo najteže razdoblje u životu. Bio je to šok i nevjerica jer je već pošlo pola trudnoće, ali uz Igora i Ivana nekako je sve lakše. Šokirali smo se jer smo tri dana prije bili na redovitom 3D ultrazvuku, vidjeli bebu, sve je bilo u redu. Dva, tri dana nakon toga otišla sam liječniku jer sam počela osjećati bolove. Čak i kad su me zadržali u bolnici, mislili smo da će sve biti u redu. No nakon dva, tri dana počela sam imati trudove, sve je krenulo naopako i više nije bilo spasa. Isplakali smo se i to je sada iza nas', rekla je Lana za Story.

Kaže kako joj je Igor bio najveća podrška. 'Dan bez Igora meni nema ni boje ni mirisa. Sve će učiniti da dan počne i završi osmijehom. On jednostavno zna učiniti da se žena osjeća važnom', kazala je tada.

Četrdesetsedmogodišnji Igor i 34-godišnja Lana vjenčanje najavljuju već tri godine, a iako su pred oltar planirali ovoga proljeća, čini se kako su prolongirali taj važan dan koji će zasigurno brzo doći, jer Lana pomno planira svaki detalj.