MONOKROMATSKO IZDANJE

Iako bi uskoro trebala roditi, Meghan Markle se ne odriče štikli i kratkih haljina

08.03.2019 u 20:18

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle prisustvovala je povodom Dana žena panel raspravi u organizaciji Kraljevskog Sveučilišta u Londonu, gdje je pored brojnih drugih glazbenika i aktivista izlagača govorila o preprekama s kojima se susreću žene diljem svijeta, uključujući ograničenja pri obrazovanju i zapošljavanju

Izlaganju na Sveučilištu prisustvovali su i aktivistica Annie Lennox, bivša australska premijerka Julia Gillard, poznati model i aktivistica Adwoa Aboah te brojni drugi, a kao velika zagovornica za prava žena, svoju je podršku ženama diljem svijeta na njihov dan željela pružiti i vojvotkinja Meghan Markle.

Vojvotkinja od Sussexa i sama ulaže napore kako bi pomogla ženama, osnažila ih motivirala. Nedavno je objavljeno kako je jedna od četiri dobrotvorne organizacije čiji je Meghan pokrovitelj organizacija Smart Works, koja nezaposlenim ženama osigurava obuku i prikladnu odjeću za intervjue. Vojvotkinja ondje svojim modnim savjetima pomaže ženama kad god je to moguće.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za izlaganje na Sveučilištu lijepa vojvotkinja odabrala je jednostavan, a opet upečatljiv monokromatski stajling, vrlo primjeren prigodi. I ovog puta Meghan je odabrala kratku haljinu kako bi noge iskočile u prvi, a trbuščić pao u drugi plan, a riječ je o haljini efektnog uzorka s potpisom brenda Reiss.

Cjelokupan stajling Meghan je zaokružila crnim sakoom s potpisom modne kuće Alexander McQueen,torbicom s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney i decentnim naušnicama s potpisom Jessice McCormack, a iako bi uskoro trebala roditi nasljednika britanskog trona, lijepa vojvotkinja ni ovog puta se nije željela odreći štikli koje u ovom slučaju nose potpis španjolskog dizajnera Manola Blahnika.

Iako smo na nekoliko sportskih događanja Meghan imali prilike vidjeti u sportskoj obući, već smo ranije pisali o tome kako kraljica Elizabetha II. ne voli kada Meghan Markle i Kate Middleton nose cipele na punu petu ili, još gore, tenisice. Stoga Meghan, vrlo vjerojatno, ne želi razljutiti prabaku svog budućeg djeteta, pa makar i pod cijenu bolova u leđima i stopalima.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U vrlo sličnoj odjevnoj kombinaciji Meghan se pojavila nedavno na ceremoniji u Buckinghamskoj palači povodom 50. obljetnice krunidbe princa Charlesa.