PROMIŠLJENO ODIJEVANJE

Meghan Markle ponovno se poslužila modnim trikom koji bi trebale znati sve trudnice

05.03.2019 u 17:24

Bionic
Reading

Članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na ceremoniji u Buckinghamskoj palači povodom 50. obljetnice krunidbe princa Charlesa. Iako bi uskoro trebala roditi nasljednika, vojvotkinja Meghan Markle zbog trudnoće nije propustila službeno događanje, a njezin izbor odjeće, koja odavno više ne može prikriti trudnički trbuščić, i ovog puta je bio u prvom planu

Cijela kraljevska obitelj okupila se pred medijima u Buckinghamskoj palači na ceremoniji u čast princu Charlesu, a pažnja je svo vrijeme bila usmjerena na vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle, koje su po prvi put nakon dugo vremena viđene na zajedničkoj dužnosti - svaka na svojoj strani.

Iako javnost sa zanimanjem prati svaki korak britanske kraljevske obitelji, najviše zanimanja posljednjih mjeseci izaziva vojvotkinja Meghan Markle. Lijepa supruga princa Harryja uskoro će roditi britanskog nasljednika, pa njezin trudnički trbuščić uvijek iznova obraduje fanove kraljevske obitelji koji s iščekivanjem prate sve informacije vezane uz njezinu trudnoću i njezine odjevne kombinacije.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za svečanu ceremoniju u palači Meghan je odabrala elegantni bijeli kaput s potpisom Amande Wakeley, koji je već ranije nosila u dva navrata - prvi put na misi za zemlje članice Commonwealtha u ožujku prošle godine, a potom tijekom posjete Prirodoslovnom muzeju u Londonu u veljači ove godine.

Kaput, čija cijena iznosi 7,600 kuna, vojvotkinja je uskladila s kratkom koktel haljinom s izvezenim metalik-zlatnim cvjetnim printom, za koju se pretpostavlja da nosi potpis modne kuće Dolce & Gabbana. Cjelokupan stajling Meghan je upotpunila nude štiklama s potpisom Paula Andrewa, Maison Birks naušnicama, narukvicom s potpisom brenda Pippa Small Jewellery i prljavo ružičastom clutch torbicom od satena s potpisom brenda Wilbur & Gussie.

Iako Meghan preferira haljine i suknje midi kroja, otkako je saznala da će postati mama, sve češće za javna događanja odabire kratke haljine, a za to postoji i dobar razlog.

Cecile Reinaud, osnivačica brenda Seraphine, inače omiljenog brenda trudničke odjeće Kate Middleton, ranije je za Instyle objasnila kako je vojvotkinja od Sussexa žena sitnije tjelesne građe te zbog toga njezin trudnički trbuščić dolazi do izražaja što god odjene, čineći ju krupnijom. Da bi to izbjegla, Meghan strateški odabire mini haljine koje pažnju s trbuha preusmjeravaju na noge.

Meghan Markle i princ Harry u posjetu Maroku Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Reinaud objašnjava kako je 'naglašavanje nogu i ruku odličan trik kojim se postiže lijepa, izbalansirana silueta'.

Kate Middleton koja, za razliku od Meghan, rijetko kad iskače iz kalupa uvriježenog kraljevskog kodeksa odijevanja, i sama je tijekom trudnoće često nosila kratke haljine, što inače nikada ne radi.