MOTIVACIJSKI GOVOR

Nikad emotivniji princ Harry izvukao trudnu suprugu iz publike i zahvalio joj na svemu

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ Harry kao predsjednik organizacije Commonwealth održao je motivacijsku konferenciju u Londonu, na kojoj se okupilo više desetaka tisuća mladih. Osim govora o problemima današnjice, zaljubljeni kraljevski nasljednik izveo je i romantičnu scenu na bini koja je izazvala ovacije i oduševljenje publike

Pred više od 12 tisuća okupljenih studenata i srednjoškolaca iz cijele Britanije, princ Harry, ujedno predsjednik organizacije Commonwealth, održao je povijesni govor o kojem će se još dugo govoriti.

U Wembley areni održana je konferencija povodom obilježavanja pokreta WE Day, odnosno dana ohrabrivanja mladih na pozitivne promjene u društvu. 34-godišnji Harry ukazao je na aktualne izazove s kojima se mladi susreću u društvu i upozorio okupljene kako ih nadjačati i postati pozitivan primjer.

  • +2

Princ Harry i Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Najvažnija ste i najviše angažirana generacija u povijesti. Vi se brinete o vrijednostima, činite ispravne stvari i zagovarate promjene koje će poboljšati budućnost. Također, ne osuđujete nikoga na temelju izgleda, rase, identiteta ili nekih drugih fizičkih obilježja. Znam da svijet u kojem živimo ponekad može biti velik izazov, ali vaša je uloga da u njemu budete svjetlo', govorio je princ, a onda izveo nešto neočekivano.

Britanski princ na pozornicu je iz prvog reda izvukao svoju voljenu suprugu Meghan Markle, koja po protokolu nije bila planirana u govoru. Izveo je trudnu Meghan na pozornicu, a publika je počela radosno klicati i aplaudirati i par nije krio veselje zbog toga.

Zaljubljeni Harry potom je zahvalio supruzi na svemu i što je ima u životu, a onda naglasio neke njezine omiljene životne citate kako bi ohrabrio okupljene mlade.

Princ Harry i Meghan Markle

Princ Harry i Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kako me moja supruga često zna podsjetiti jednim od njoj omiljenih stihova Martina Luthera Kinga Jr. – 'Tama ne može istjerati tamu, to može učiniti jedino svjetlo. Mržnja ne može istjerati mržnju, to će učiniti jedino ljubav.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!