OBJAVLJENE NOMINACIJE

I par iz 'Sumraka' u utrci za nagradu Teen Choice

23.05.2013 u 10:06

Bionic
Reading

Poznate su nominacije za ovogodišnju nagradu Teen Choice, a u utrci je i sad već bivši par iz sage 'Sumrak', Kristen Stewart i Robert Pattinson

Slavlje mladih zvijezda zbog nominacija zasigurno neće biti kao prijašnjih godina jer je glumački par prekinuo prije nekoliko dana, a Rob se iselio iz Kristenine vile u Los Angelesu. Osim Kristen i Roberta, nominiran je i Taylor Lautner koji u sagi glumi Jacoba Blacka.

Posljednji nastavak sage 'Sumrak', 'Praskozorje - drugi dio', natječe se u nekoliko kategorija: najbolji ZF film, najbolja glumica (Kristen), najbolji glumac (Taylor Lautner i Robert Pattinson), najbolji ljubavni film, a Kristen i Rob su nominirani i kao najbolji glumac/glumica u ljubavnom filmu. U utrci za nagrade Teen Choice je i treći nastavak 'Iron Mana' s Robertom Downeyjem Jr-om s čak šest nominacija. Film 'Oz The Great And Poweful', u kojem igraju Mila Kunis i James Franco, ima četiri nominacije.

Među nominiranima u raznim kategorijama su: Justin Bieber Taylor Swift, Miley Cyrus, Selena Gomez, Harry Styles iz One Directiona, Missy Franklin, Danica Patrick, Serena Williams, David Beckham, LeBron James, Shaun White, TV zvijezda Ellen DeGeneres, komičarka i glumica Melissa McCarthy i dr.

O nagradama Teen Choice odlučuju fanovi u dobi od 13 do 19 godina. Zanimljivo je da je prošle godine svoje online glasove dalo više od 120 milijuna tinejdžera.

Dodjela nagrada Teen Choice održat će se 11. kolovoza.