BAŠ SE ODVAŽILA

I ona je pokleknula pred kičastim trendom: 'Mob wife' estetika zarazila je i Hailey Bieber

12.02.2024 u 10:33

  • +10

Hailey Bieber i Justin Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bračni par Bieber nije propustio najvažniji sportski događaju u SAD-u, finale Super Bowla gdje je kao i uvijek sve vrvilo od poznatih lica

Pop zvijezda i njegova lijepa supruga, manekenka Hailey Bieber koja dolazi iz poznate holivudske dinastije Baldwin, ukrali su pozornost i na ovom važnom sportskom događanju održanom na stadionu Allegiant u Las Vegasu gdje su na kraju slavili Kansas City Chiefsi Travisa Kelcea, dečka Taylor Swift.

Osnivačica beauty brenda Rhode i njezin suprug odbacili su sportske stajlinge u korist glamuroznijih modnih kombinacija.

Sudeći po svemu i jedna od najpopularnjiih it djevojaka nije odoljela najnovijem modnom trendu 'mob wife' koji je nadahnut upečatljivom maximalističkom estetikom žena mafijaša, nešto što je dobro poznato ljubiteljima hit serije 'Sopranovi'...

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Hailey Bieber (27) je tako privlačila mnoge poglede u upečatljivom sakou leopardskog uzorka naglašenog predimenzioniranog kroja s istaknutim ramenima koji potpisuje Saint Laurent.

Iskombinirala ga je sa svijetlim trapericama, bijelim T-shirtom i chic slingback cipelama Jil Sander i to u crvenoj boji. Look bez greške nadogradila je sunčanim naočalama 'avijatoricama' i kosom stiliziranom u blage valove.

Što se tiče Justina koji je u jednom trenutku nježno poljubio Hailey u obraz kada su prikazani na Jumbotronovoj kameri za poljupce pokazao je malo kože i svoje brojne tetovaže, noseći raskopčanu smeđu košulju Marine Serre ispod crne kožne jakne.

Glazbenik koji se proslavio još kao dječak, svoj je chic stajling nadogradio širokim trapericama, crvenim cipelama robusnih potplata, bejzbol kapom i sunčanim naočalama retro stila.