SOFIA I KELLY

Razdvaja ih 30 godina, a spaja isti osjećaj za stil: One su najveće ikone tihog luksuza

12.02.2024 u 09:36

  • +2

Sofia Richie i Kelly Rutherford

Izvor: Profimedia / Autor: THEO WARGO / GETTY IMAGES / DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na aktualnom Tjednu mode u New Yorku, slavni Tommy Hilfiger predstavio je ready-to-wear kolekciju za novu sezonu jesen/zima, a kakve je novitete pripremio provjerile su najveće ikone estetike tihog luksuza na modnoj sceni

Donedavno poznata uglavnom kao kći legendarnog Lionela Richieja, Sofia Richie sve je češće spominjano ime u modnom svijetu. Njezino francusko vjenčanje izazvalo je neviđen interes javnosti, što je u konačnici rezultiralo njezinim dolaskom do titule nove ikone stila.

Uz to, ova 25- godišnja Amerikanka slovi za najbolju predstavnicu estetike tihog luksuza i starog novca, baš kao i 55- godišnja glumica Kelly Rutherford.

Kao majka Serene van der Woodsen (Blake Lively) u teen seriji 'Gossip Girl', Rutherford je bila svojevrsnom pionirkom navedenih estetika, koje su kao trend prvenstveno zaživjele na TikToku.

  • +3
Kelly Rutherford u seriji 'Gossip Girl' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Njezin osobni stil odijevanja ni po čemu se ne razlikuje od lika koji ju je proslavio. Luksuzna pletiva, prigušene boje i skupocjene torbice na ramenu samo su neki od elemenata njezinih stajlinga kojim redovito inspirira milijunsku vojsku pratitelja na Instagramu.

Richie i Rutherford sada je spojio legendarni Tommy Hilfiger, čijoj su reviji nazočili u stajlinzima svojstvenim stilu kojeg zajednički njeguju i promoviraju.

U slatkom iščekivanju prinove, 25-godišnja Richie pojavila se u bezvremenskom baloneru, ispod kojega su se nazirale crvene hlače i bijele sandale, da bi cjelokupan look zaokružila masivnom ogrlicom i naušnicama uz ležerno prebačeni džemper preko ramena.

Trendovska crvena boja isticala se i u stajlingu 55- godišnje zvijezde serije 'Gossip Girl', kroz efektnan uzorak na bijeloj haljini laskavog kroja i dodatak torbice.