GLAMUR NA SUPER BOWLU

Blake Lively je uvijek posebna: Pojavila se u trenirci i okićena nakitom vrijednim pola milijuna dolara

12.02.2024 u 09:07

Bionic
Reading

Kao i svake godine, ogromnu pozornost medija ne samo u SAD-u, izazvao je najpoznatiji sportski događaj godine, finale Super Bowla na kojem nije manjkalo poznatih lica

Glumica koja se proslavila ulogom Serene u 'Tračerici' pratila je napetu utakmicu između Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa u Las Vegasu i to u društvu svoje jako dobre prijateljice, glazbenice Taylor Swift, inače djevojke zvijezde Chiefsa, Travisa Kelcea.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Majka četvero djece i supruga Ryana Reynoldsa, nije mogla proći nezapaženo u chic sportskom looku, crvenoj trenirci iz modne suradnje Adidas x Balenciaga i bijelom kratkom topu koji je otkrio njezinu vitku figuru.

No usprkos ležernom looku, slavna fashionistica svoj je look dodatno nadogradila i efektnim nakitom koji je privukao brojne poglede, ali i komentare. Blake (36) nosila je pregršt Tiffany & Co. narukvica - čak 14 i popriličan broj ogrlica, dok je bodrila Kansas City Chiefse u društvu Taylor Swift i reperice Ice Spice.

  • +13
Poznati na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Čini se da je slavna glumica željeli donijeti glamur na stadion Allegiant jer su zlatni i srebrni komadi zajedno koštali nevjerojatnih 469.075 dolara odnosno 434.548 eura! Blake Lively je između ostalog nosila ogrlicu s dijamantnim karikama vrijednu 18 500 dolara, ogrlicu s dijamantnim pavéom od 78 000 dolara i ogrlicu s karikama od žutog zlata 62 000 dolara - čime su samo njezine ogrlice dosegle iznos od 158 500 dolara.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Zatim je stilizirala platinaste Tiffany Solitaire dijamantne naušnice (1650 USD) sa zlatnim Elsa Peretti 'zmijskim' naušnicama (4000 USD), od kojih su posljednje možda bile suptilan hommage Swift i njezinom hvaljenom 'Reputation' albumu.

Blakeine naušnice uključivale su par platinastih dijamantnih nitna (1650 dolara) i duge zmijske naušnice (4000 dolara), a nosila je čak 14 različitih narukvica.

Između ostalih odlučila se i za narukvicu od 12.500 dolara s dijamantnom verzijom istog dizajna od 26.000 dolara.

Također je nosila niz zanimljivih narukvica, uključujući chic narukvicu Elsa Peretti (12.300 USD), narukvicu Elsa Peretti s krafnama (29.000 USD) i narukvicu s bravom optočenom dijamantima od žutog zlata (40.000 USD) kao i bijelog zlata (16.000 USD). Lively je također ubacila nekoliko narukvica od bijelog zlata i srebra, noseći narukvicu prekrivenu dijamantima (42.000 dolara) i stilove od bijelog zlata (17.000 dolara).

Ipak, nije bila jedina u nošenju skupih dodataka, jer je i Taylor Swift također nosila pregršt skupog nakita poput dijamantne ogrlice Stephanie Gottlieb (7500 dolara).

Inače, Blake Lively je poznata po svojoj ljubavi prema nakitu, ali i po tome što kombinira artikle skuplje i jeftinije proizvode pa se svi sjećaju njezinog selfija kad je nosila chic staklene naušnice s potpisom BaubleBara, koje zapravo koštaju samo 48 dolara.