uživa na odmoru

I dok cijela Hrvatska nosi prepoznatljive kvadratiće, zgodni Vlaho Arbulić ipak bira točkice koje otkrivaju isklesano tijelo

14.12.2022 u 12:52

Bionic
Reading

Uživanje na Maldivima konavoski Apolon rado koristi za fotografiranje i opuštanje. Vlahova specijalnost je smišljanje modnih kombinacija koje nemamo priliku često vidjeti kod poznatih Hrvata

Vlaho Arbulić uživa u odmoru u luksuznom resortu na Maldivima, a odmor je iskoristio i za stvaranje niza fotografija koje su potvrdile razlog njegov nadimak 'konavoskog Apolona'. Vlaho je zaljubljenik u zdrav život i tjelovježbu, a svojim isklesanim tijelom voli se pohvaliti i na Instagramu. Osim u teretani, Vlaho voli provoditi vrijeme i smišljajući modne kombinacije kojima često plijeni pozornost.

Iako se mnogi muškarci ne bi odlučili za točkasti uzorak, Arbulić je uvijek spreman rušiti stereotipe pa je ponosno obukao crnu košulju s bijelim točkicama. Posebnu košulju kombinirao je uz satenske široke hlače. Iako cijela kombinacija djeluje pomalo svečano, ipak ima i nešto boho stila kojeg Vlaho odlično nosi.

Vlaho je i veliki ljubitelj nakita pa se ponosno ukrasio glomaznom srebrnom narukvicom s karikama i velikim prstenom, a dekolte je naglasio lančićima. Ni ovaj put nije propustio priliku da pokaže svoje nabildano preplanulo tijelo pa je otkopčao prvih nekoliko gumbića na točkastoj košulji.

U razdoblju kada svi nose popularne hrvatske dresove, prema Vlahovom modnom izboru zaključujemo da Maldive ne trese nogometna groznica.

Na odmoru vrijeme provodi sa svojom partnericom Tatjanom Dragović, koja je nekoć pratila sport i sportske uspjehe bivšeg muža Gorana Ivaniševića.

  • +5
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX