MIRTA ŠURJAK

'I dalje ću pjevati, žiri mi nije ubio volju'

10.04.2011 u 20:43

Bionic
Reading

Splićanki je drago što je ispala iz showa jer će konačno otići u svoj grad i napuniti baterije na Marjanu

Žiri showa 'Zvijezde pjevaju' nemilosrdno je bacao otrovne strelice na Mirtu Šurjak i Alena Nižetića.

Tri emisije par je zahvaljujući navijačima odolijevao ispadanju, no u subotu im nije bilo spasa.

'Sve sam to shvatila kao zabavu i išla sam bez natjecateljskih ambicija pa nisam razočarana što smo Alen i ja ispali', dobro je bila raspoložena sportska novinarka HTV-a jutro nakon ispadanja.

Ipak, nije mogla prešutjeti da je žiri u kritikama i ocjenama ponekad ipak pretjerivao.

'Uzvratila sam često lopticu na njihove komentare pa je bilo i simpatičnog prepucavanja, ali ne uzimam im to za zlo', kazala je Mirta. Loše ocjene za njezine vokalne sposobnosti ne obeshrabruju je, pjevat će i dalje!

'Nije mi ovo ubilo volju za pjevanjem. I dalje ću, barem u društvu, pustiti glas. Časno smo i u velikom stilu ispali iz showa i sa smješkom otpjevali zadnju pjesmu', samouvjereno je rekla novinarka.

Žao joj je samo što nije dogurala do šeste emisije, kada je trebala pjevati country za kojim je luda. Proteklih tjedana najviše joj je nedostajao njezin Split, u koji se inače zaleti svakog vikenda.

'Vikend u Splitu za mene je punjenje baterija koje su se u showu ispraznile pa jedva čekam šetnju po Marjanu i upijanje sunca na rivi. Veseli me što ću opet imati vremena i za jogu koju sam zapostavila zbog pjevanja', priča Mirta. U rodnom gradu kavu će sigurno popiti i sa svojim mentorom Alenom Nižetićem, po čijem sudu Mirtino pjevanje nije zaslužilo tako niske ocjene žirija. Alen dodaje da njegova učenica nije bila najgora pjevačica u povijesti ovog showa.

'Borac sam, volim prolaziti dalje i bilo mi je bitno samo da ne ispadnemo u prvoj emisiji. S Mirtom ću svakako pjevati i dalje jer je jako napredovala u ovih nekoliko tjedana', zaključio je pjevač.