U SUSRET JESENI

Hvatajte bilješke; ovo su najbolje modne kombinacije za prijelazni period

13.09.2021 u 19:33

Bionic
Reading

Jesen samo što nije tu, a prijelazno razdoblje u kojem se trenutačno nalazimo pomalo je nezgodno za osmišljavanje stajlinga budući su jutra i večeri prohladni pa moramo biti usklađeni i s vremenskim prilikama

Taj tzv. prijelazni period između ljeta i jeseni tradicionalno je u znaku slojevitog odijevanja jer je vrlo praktično i sjajno izgleda.

Slojevitost je osnova svakog kasnoljetnog stajlinga pa ne možemo zamisliti početak dana bez komada poput trendi traper jakni, laganih balonera, tankih sakoa, modernih kratkih kardigana...

Ukoliko ste i vi među onima kojima je sad već dosta casual izdanja i planiraju konačno nekamo izaći, evo odličnih ideja za outfite u kojima ćete sigurno privlačiti poglede.

  • +13
Praktični crop kardigani veliki su ovosezonski hit Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dakako, profili zvijezda Instagrama poput npr. Emili Sindlev uvijek nam mogu poslužiti kao nadahnuće, a njima kao da nikad ne nedostaje inspiracije.

Dobro ospkrbljene najtrendi komadima, modne vladarice Instagrama itekako su spremne i za kasnoljetne večeri te njihovi profili pršte genijalnim stajlinzima.

Pa ako ste mislili već sad početi ubacivati odjeću u online košaricu, prvo prekopajte po postojećoj garderobi i izvucite nešto iz prošlosti budući da se i dalje sve vrti oko aktualnih trendova iz 90-ih!

Oversized košulja i mini haljina

Kratka košulja i ležerne chino hlače

Crop kardigan i široke hlače

Slip haljina i natikače

Bajkerska jakna i karirane hlače

Bijela košulja i statement traperice

Sako i crne traperice