SAVRŠENA ZA JESEN

Za ljubiteljice modne klasike: Zaljubit ćete se na prvi pogled u divnu crno-bijelu haljinu iz Zare koja pristaje svima

09.09.2021 u 13:25

Bionic
Reading

Haljine su daleko najisplativija investicija za mnoge zaljubljenice u modu, stoga nije nikakvo čudo to njihova popularnost ne opada ni kad temperature počnu padati

Iako su jutra i večeri sve hladniji, haljine su i dalje najomiljeniji odjevni predmet koji rado nosimo i kad smo sve bliže kalendarskoj jeseni uz npr. jaknu za prijelazno razdoblje, baloner ili trendi kraći kardigan, kakvi su ove sezone apsolutni must have.

Dakako, kad su u pitanju haljine, influencerice su se okrenule bezvremenskim komadima laskave midaxi duljine koja uvijek izgleda fantastično.

  • +13
Haljine za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Efektna haljina u klasičnoj kombinaciji bijele i crne s potpisom brenda Zara, koji obožavaju i naše fashionistice, a koju je nedavno nosila omiljena španjolska influencerica María Fernández-Rubíes, doživjela je neviđen hype na društvenim mrežama.

Ova hit haljina neobičnog grafičkog uzorka, čija je cijena oko 40 eura (oko 300 kuna), rasprodala se u trenu, a ima i dodatni plus jer sjajno izgleda i kad je nosite s natikačama ili sandalama, ali i u kombinaciji s tenisicama i laganijim gležnjačama npr. od brušene kože, idealnima za jesen.

Ako ste posebno raspoloženi za eksperimentiranje, slobodno je uparite s obućom u nekoj veseloj nijansi poput zelene, ružičaste, žute...

Tričetvrt rukavi i laskav kroj ovu Zarinu ljepoticu čine idealnim odabirom za jesenske dane, a u njoj ćete itekako biti zapaženi bez obzira jeste li se uputili u ured, šetnju ili druženje s prijateljima.