OVE SUBOTE

Humanitarna Soundsetova Kvartoteka stiže na Jarun

05.06.2014 u 11:49

Bionic
Reading

Subotu, 7. lipnja, zabilježite u kalendare kao dan za najveći tulum u gradu. Soundset Plavi proslavit će posljednji dan Kvartoteke na Jarunu, na ulazu Hrvatskog sokola.Osim dobre zabave, i ova će subota proteći u humanitarnoj atmosferi. Sav prihod od prodaje ćevapa i pića ide, u suradnji s Crvenim križem, za poplavljena područja

Porcija ćevapa je pet kuna, a isto toliko stoji i čaša piva ili soka. Dok se na dosadašnjim lokacijama igrao nogomet u kavezu, ove će se subote igrati stolni nogomet, ali s ljudskim igračima.

Primaju se prijave ekipa od ukupno 6 igrača/igračica koji su spremni odigrati partiju ljudskog stolnog nogometa. Prijave šaljete na kvartoteka@soundsetplavi.hr. Prijava mora sadržavati ime ekipe, ime i prezime kapetana, te njegov broj telefona.

Pobjednička ekipa se bogato nagrađuje – s onoliko boca piva koliko teži najteži igrač, ali i posebnim poklon paketima za svakog sudionika najbolje ekipe. Svima koji će se družiti sa Soundsetom na Jarunu, pripremljena su brojna iznenađenja. Ponesite kvart u srcu, a Soundset će donijeti sve ostalo.

Kvartoteka 2014. projekt je Soundset Plavog tijekom kojega ovaj radio emitira program iz zagrebačkih kvartova. Ove su sezone bili na 12 adresa, od Trga Krešimira Ćosića na Trešnjevci, preko Kvatrića, Mamutice, Knežije, Vrbana, Gajnica i Laništa.