LINK BY OGI ANTUNAC

Hrvatska dizajnerica s novom kolekcijom sprema pohod na inozemstvo

11.01.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Ogi Antunac, naša istaknuta dizajnerica ima novu kolekciju Link by Ogi Antunac za jesen-zimu 2019/2020 s kojom planira osvojiti i svjetsko tržište

Kolekcija Link by Ogi Antunac za jesen/zimu 2019/2020 spremna je za inozemno predstavljanje.

Kolekcija je već poslana u New York, a prva stanica je sajam u Las Vegasu, nakon kojeg se čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka. Paraleno s time, kolekcija će biti predstavljena u Düsseldorfu u Njemačkoj te Kanadi putem showrooma.

  • +3
Kolekcija Link by Ogi Antunac Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljaić

'Svake sezone nastojim otvoriti nove kreativne momente. Ove sezone naglasak je bio na boji; kao dizajnerica poznata sam po crnoj boji, ali smo dali naglasak na svjetlije tonove ovog puta. U kolekciji se pojavljuje svijetlo siva, bež i maslinasta boja, a posebno su dominantne jakne kojima je posvećena velika pozornost. One vizualno dominiraju kolekcijom, što je u skladu i s dosadašnjom prepoznatljivošću Linka, brenda poznatog po cool jaknama', objašnjava Ogi Antunac.

Kao i svake sezone, vizualni identitet kampanje potpisuje fotografkinja Maja Kljaić, koja se ovog puta odlučila za tehniku digitalnog kolaža, kako bi se odmaknuli od uobičajenih fashion formi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Shooting time 😊

Objavu dijeli Ogi Antunac (@ogiantunac)

Riječ je o sredstvu likovne artikulacije kojim su se koristili kubisti početkom 20. stoljeća za izradu svojih avangardnih djela, što se sjajno naslonilo na skulpturalnost LINK modela i plastičnost tkanine. Segmenti kolekcije, tekstura i elementi su preuzeti iz klasičnih fotografskih zapisa, uobičajenih prilikom snimanja look booka.

Svaki od 8 kolaža predstavlja jedan od sektora kolekcije i na taj način priča priču imagea brenda.