STAJLING ZA PETICU

Kraljica Letizia modno reciklira poput Kate Middleton: Zadivila u crvenom od glave do pete

11.01.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia, jedna je od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezini su stajlinzi gotovo uvijek bez greške

Zgodna 46-godišnja Španjolka briljira po pitanju mode, pa se na prste ruke mogu nabrojati situacije kad je modno zakazala.

Iako je nedavno razočarala pojavivši se na novogodišnjoj vojnoj paradi ispred Kraljevske palače u Madridu u staromodnom stajlingu koji se nikako nije uklapao u njezin mladenački stil, lijepa brineta je popravila dojam u nekoliko kasnijih pojavljivanja.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bivša novinarka vrlo vješto balansira između skupocjenih krpica s potpisom vrhunskih dizajnera pa je ponovno pokazala kako je lekcije iz stila svladala s najboljim ocjenama.

Svi su pogledi pratili vitku brinetu koja je zadivila fenomenalnim outfitom od glave do pete u crvenoj boji na svečanosti dodjele sportskih španjolskih nagrada u Madridu.

  • +17
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš poput Kate Middleton i kraljica Letizia se ne boji modne reciklaže.

Peplum haljina s potpisom omiljene joj dizajnerice venecuelanskih korijena Caroline Herrere naglasila je besprijekornu liniju atraktivne kraljice, a ovu je kreaciju nosila već u nekoliko ranijih pojavljivanja, u travnju 2016. i u listopadu 2015. godine.

  • +32
Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovu je prigodu kraljica Letizia čak i modne detalje odabrala u istoj nijansi odlučivši se za stilettice od brušene kože i pismo-torbicu s trendi zmijskim uzorkom također u crvenoj.

Lijepoj kraljici društvo su pravili suprug Felipe VI i njegova majka, kraljica Sofia, a među nagrađenim sportašima našao se i nogometaš Juan Mata, igrač Manchester Uniteda.

Inače, Letizia i Felipe VI su u braku od 2004. i ponosni su roditelji dvije kćeri, Leonor (13) i Sofije (11).