LIJEPA I USPJEŠNA

Hrvatica s najviše stila ponovno obara s nogu

23.06.2015 u 18:45

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić jedna je od naših najljepših i najuspješnijih manekenki, a svoju kreativnost pretvorila je u biznis koji cvjeta te je nadaleko poznata po svojim kreacijama s takozvanim curicama

Lijepa Ljupka svako malo na profilima društvenih mreža objavljuje fotografije svojih kreacija, a bilo da ih nosi ona ili njene prijateljice, pohvala nikada ne nedostaje. Osim toga, Ljupka je prava modna ikona i njezini stylinzi svaki put su iznova potvrda da je titulu najbolje odjevene Hrvatice, koju joj je dodijelio naš modni kritičar Fashion Guru, dobila s razlogom.

Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj nosi vlastitu Lajk haljinu, a nedavno su je odabrale i mnoge druge lijepe dame poput Jelene Rozge

Prugasta plavo-bijela haljina sa zaštitnim znakom Ljupkinog brenda – curicom, potpuno je simpatična i idealna za ljetne dane.

Prekrasna Jelena u Lajk haljini ??

A photo posted by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on


Iako ne boravi često u Zagrebu, budući da zbog supruga Mihaela Mikića koji igra za klub Hiroshima, živi u dalekom Japanu, Ljupka nas često lijepo ugodno iznenadi ovakvim fotkama i tako podsjeti zašto je jedna od naših najljepših manekeni te je zasluženo uspjela u svijetu mode.