CHIC KOMBINACIJA

Holivudska zvijezda obožava hrvatski dizajn

30.10.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Uoči premijernog nastupa na brodvejskim daskama britanska glumica Keira Knightley viđena je u šetnji New Yorkom, za što je odabrala outfit inspiriran muškim stilom odijevanja i sunčane naočale svog omiljenog brenda, Sherrif&Cherry

Tridesetogodišnja Keira, kad se ne priprema za debitiranje na kazališnim daskama Broadwaya, slobodno vrijeme voli iskoristiti za šetnju New Yorkom u društvu supruga Jamea Rightona. Glumica je ovom prilikom chic outfit zaokružila srebrnim sunčanim naočalama hrvatskog brenda Sheriff & Cherry.

Modeli prepoznatljivog retro šik dizajna i veselih boja okvira mogu se, osim u većim hrvatskim gradovima, kupiti u njujorškom Barney'su, pariškom Colleteu, ali i u najpopularnijem odredištu za kupnju odjeće na internetu – britanskom Asosu. O njima pišu vodeći modni magazini Vogue, Harper's Bazaar i Elle, spominje ih i Financial Times, a nezaobilazan su modni dodatak većini domaćih hipstera i poznatih lica. Sheriff&Cherry sunčane naočale, osim Keire Knightley, nose Rihanna, Beyonce, Frank Ocean te brojni strani i domaći celebovi, a iza ovog globalno popularnog hrvatskog brenda stoji talentirani dizajner iz Rovinja, Mauro Massarotto, bivši kreativni direktor kompanije Ellesse.

Modeli prepoznatljivog retro šik dizajna i veselih boja okvira mogu se, osim u većim hrvatskim gradovima, kupiti u njujorškom Barney'su, pariškom Colleteu, ali i u najpopularnijem odredištu za kupnju odjeće na internetu – britanskom Asosu. O njima pišu vodeći modni magazini Vogue, Harper's Bazaar i Elle, spominje ih i Financial Times.

Uz oksfordice u jesenskoj nijansi burgundca, Keira je odabrala baggy hlače, spojivši ih sa ženstvenom bluzom cvjetnog uzorka i malom Chanelovom torbicom. Ovim outfitom Keira je ponovno pokazala svoju tomboy stranu. Kada je obuća u pitanju, Keira je prava tomboy dama. Iako ju se češće može vidjeti u čizmama Dr Martens ili starkama, nego u štiklama, Keira se ovaj put odlučila za klasičan par popularnih oksfordica. Riječ je o cipelama koje potpisuje britanski Church's – brend koji desetljećima ne prestaje ručno izrađivati obuću koja odiše kvalitetom i lijepim dizajnom.

Bluza visokog reza i kraćih rukava otkrivala joj je ručni povez koji nosi zbog blage ozljede zadobivene ranije ovog mjeseca. Zbog nje Keira je morala odgoditi svoje premijerno pokazivanje pred brodvejskom publikom u predstavi 'Therese Raquin'.

U toj predstavi Keira će utjeloviti istoimeni lik kućanice u destruktivnoj ljubavnoj aferi s muževim prijateljem. Riječ je o uprizorenju predstave na temelju romana pisca Emila Zole iz 1867.

Kako navodi Hollywood Reporter, Keira će glumeći u predstavi svakog tjedna zaraditi 1.300 dolara.