SULUDA MODA

Holivudska ljepotica prošetala neobičnu torbicu koju je lako zamijeniti s kartonskom vrećicom

15.01.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lawrence nedavno je snimljena kako izlazi iz jednog hotela u New Yorku, odjevena vrlo ležerno i chic, dok u ruci nosi plastičnu bocu, nalik onoj od jogurta i zanimljivu torbicu koju su mnogi sasvim sigurno zamijenili s kartonskom vrećicom, odnosno 'škarnicl'. Ova je torba privukla veliko zanimanje kada je tek ugledala svjetlo dana, a sada ju je u svoju kolekciju torbi pospremila i slavna glumica

Oskarovka Jennifer Lawrence, koja se u listopadu udala za s direktora umjetničke galerije Cookea Maroneyja, nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka, gdje su je paparazzi uslikali u vrlo ležernom, ali istovremeno trendi izdanju.

Zvijezda filma 'Igre gladi' prošetala je ulicom u širokim crnim hlačama i majici s natpisom, a stajling je začinila prljavobijelim kaputom na vezanje i mokasinkama u istoj boji s potpisom brenda The Row.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

No, najviše zanimanja izazvalo je ono što je holivudska ljepotica nosila u ruci. 29-godišnja glumica čvrsto je držala svoju efektnu torbicu koja neodoljivo podsjeća na kartonsku vrećicu, a riječ je o modelu s potpisom brenda Alexander Wang čija cijena iznosi oko 2.500 kuna, odnosno 377 dolara.

Wangova 'Lunch-bag clutch' torbica nasljednica je gotovo identične torbe s potpisom brenda Simon Miller s kojom smo se upoznali početkom 2018. godine. Američki modni brend lansirao je tada liniju luksuznih torbica pod nazivom Lunchbox, a kao što i samo ime govori, ovi modeli dizajnirani su s ciljem da podsjećaju na famozni 'škarnicl' ili 'škartoc', kako često nazivamo kartonske vrećice koje se mogu pronaći u svakoj trgovini.

  • +8
Simon Miller torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo