CAMILA MORRONE

Njezino vrijeme tek stiže: Nazivaju je novom Jennifer Lawrence i osvojila je srce najpoželjnijeg neženje u Hollywoodu

20.11.2019 u 07:05

Bionic
Reading

Možda vam njezino ime još nije poznato, ali fotografija će vas sigurno podsjetiti da je svojim očaravajućim pogledom, nevjerojatnom figurom i lijepim licem osvojila najpoznatijeg živućeg neženju Leonarda DiCaprija. O njezinom talentu, uspjehu i poslovnim ponudama manje se piše, a sada je prava prilika da najavimo holivudsku uzdanicu čije vrijeme tek stiže

Iako je u centru medijske pažnje zbog ljubavne veze s glumcem Leonardom DiCaprijem i velike razlike u godinama, 22-godišnja Camila Morrone mnogo je više od toga. Svijet još uvijek ne zna previše o njezinim uspjesima, probijanju u svijetu filma i tome koliko je kamera voli. Kritičari i struka predviđaju joj blistavu karijeru u Hollywoodu, a uspoređuju je čak s velikom Jennifer Lawrence.

Zavidna pozadina, jake i utjecajne veze, ali i talent

Camila je odrasla uz poznate roditelje, argentinsku glumicu Lucilu Solu te oca Maxima Morronea, koji se također bavio glumom. Cijelo svoje odrastanje gledala je kako se roditelji probijaju u Hollywoodu i znala je sve zamke, ali i dobre strane ovoga posla. Dobro zna kroz što su ljudi spremni proći kako bi došli do audicije. Susretala se tako s ljudima koji su radili i po tri posla samo kako bi si mogli osigurati dolazak na audiciju za željeni film, seriju ili reklamu.

Ona je odlučila krenuti svojim, nešto drugačijim putem. Prvo se još kao djevojčica odlučila baciti u svijet modelinga.

Dobri geni odradili su svoje, pa je naslijedila sve što treba jednoj manekenki - vitko tijelo, lijepo lice, dugu i bujnu kosu te ljubav prema poziranju ispred objektiva. Uz modeling je, kaže, postala odgovornija, naučila poštivati ugovore i proputovala svijet, a to ju je dovelo i do današnjeg partnera.

Međutim modeling je u njezinu slučaju služio tek kao odskočna daska do dugo željenog filmskog platna.

Nekoliko manjih filmskih uloga je iza nje

Svoj glumački debi Camila je odradila još 2013. godine u filmu 'Bukowski', a onda je uslijedilo pet godina pauze. Vratila se 2018. u filmu 'Death Wish', a priliku joj je dala i producentica Augustine Frizzell u filmu 'Never Goin' Back', u kojem je zapravo bila drugi izbor. Na Camilinu sreću, prva glumica odustala je od projekta, pa je svojih pet minuta dobila upravo ona.

Kritičari su je zamijetili na filmskom festivalu Sundance, na kojem je prikazan film. Neki tvrde da ih je tada podsjetila na početke danas velike Jennifer Lawrence. Upravo filmski festivali još su 2009. odradili najveći dio posla pri njezinom probijanju do zvijezda.

Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Rishi Deka / Zuma Press / Profimedia

U spomenutom filmu Morrone igra tinejdžerku u Teksasu, zaposlenu kao konobaricu, koja se istovremeno brine o ocu alkoholičaru i bivšem veteranu s kojim živi.

Iako još uvijek čeka svoj trenutak, Camila svoje ime polako, ali sigurno urezuje u memoriju mnogim producentima i redateljima.

'Volim biti pred kamerom i u centru pozornosti', rekla je jednom prilikom. Jednom je čak javno sugerirala redateljici Lulu Wang da je njezin raspored slobodan te da je uzme u razmatranje za neki od projekata.

Asistencija poznatog dečka Leonarda DiCaprija

Otvorena, britka na jeziku i nevjerojatno zgodna, na svojoj strani ima i veliko ime, glumca Leonarda DiCaprija. Upravo s njim započela je vezu prije nešto više od godinu dana.

Nakon niza manekenki 44-godišnji glumac upecao je upola mlađu ljepoticu te se ne odvaja od nje.

Iskustvom, vezama i poznanstvima sigurno ide u prilog karijeri svoje odabranice.

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone upoznali su se preko Ala Pacina kada je njoj bilo tek deset godina, da bi točno desetljeće kasnije započeli vezu. Kako otkrivaju njihovi bliski prijatelji, ona je poprilično ozbiljna, što za DiCaprija i nije uobičajeno.