TRENDI TUNIKE

Hit odjevni komad koji će sakriti višak kilograma

05.04.2016 u 08:00

  • +19

Trendi tunike za proljetne dane

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako ove proljetne sezone želite biti u trendu i pritom kamuflirati višak kilograma, trendovske tunike pravo su rješenje. Prozračne i široke, tunike osim lijepa izgleda rade itekakvu uslugu punijoj figuri

Jedan od zanimljivijih modnih komada koji se može pohvaliti svojim višenamjenskim mogućnostima, praktičnošću i posebnom laskanju obloj figuri svakako je tunika.

Ovaj odjevni komad odlično će izgledati kao kraća haljina uz dodatak hulahopki ili kao duža košulja u kombinaciji s trendi hlačama ili trapericama. Utaknuta u hlače ili suknju, lako se može zamijeniti za majicu ili bluzu. Ovi načini nošenja tunike dovoljno govore o njezinoj svestranosti, ako k tome još pridodamo njezinu vizualnu funkciju sužavanja linije, tada uistinu imamo i više nego zahvalan odjevni komad.

Prozračne tunike stvorene od laganih materijala, s cvjetnim uzorkom, prugicama ili u jednobojnoj varijanti, posebno se ističu u proljetnoj ponudi dućana postavši jedna od poželjnijih krpica za tople dane pred nama. Popularnost tunika iz sezone u sezonu ne jenjava, što nije nimalo čudno s obzirom na sve prednosti koje posjeduje.

Kao što je slučaj s trendovski predimenzioniranim košuljama ili majicama, i tunike će najbolje doći do izražaja u široj formi.