VRIJEDI ISPROBATI

Hit na TikToku: Svi su poludjeli za ovim čudesnim proizvodom čija je cijena prihvatljivih oko 50 kuna

01.03.2021 u 19:42

Bionic
Reading

Na sve popularnijem TikToku možete pronaći bezbroj korisnih savjeta kad se radi o beauty ili make up proizvodima, a veliku je pozornost izazvao piling za njegu kože za kojim su poludjele brojne korisnice

Riječ je o pilingu specifične tamnocrvene boje s potpisom sve traženijeg brenda Ordinary poznatog po kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama.

Da se radi o velikom hitu, dokazuje i podatak da se svakih devet minuta proda jedna bočica otopine za piling AHA 30% + BHA 2% specifične tamnocrvene boje.

Spomenuti piling ima veliki broj obožavateljica koji ga ne prestaju hvaliti, a kunu se da im zahvaljujući njemu ten nikad nije bio ljepši i blistaviji.

The Ordinary je jedan od brendova tvrtke Deciem, a poznat je po svojim proizvodima koji ne sadržavaju parabene, sulfate, mineralna ulja, životinjske masnoće...

Cijena oko 7 eura (dakle oko 50-ak kuna). Beauty influencerice lude su za ovim proizvodom, a brzinom svjetlosti nestaje s polica kako online tako i 'tradicionalnih' trgovina.

@kaelynwhitee

almost a year since posting one of my biggest videos🤯 thank you for 374k!❤️ @theordinary ##theordinary ##skincare ##skincarebyhyram ##acne ##xyzbca

♬ Like That - Doja Cat

Velika ljubiteljica pilinga je i TikTok influencerica Kaelyn White sa 381.500 pratitelja koja tvrdi kako ju je upravo ovaj piling spasio od akni te se sad može pohvaliti blistavim tenom. Kaelyn preporučuje korištenje pilinga jednom ili dva puta tjedno i upozorava kako se nikako ne smije držati na licu dulje od deset minuta.

Obzirom kako sadržava kiseline, svakako budite oprezni prilikom korištenja, a nanesite i kremu za sunčanje nakon korištenja jer piling uzrokuje povećanu osjetljivost na sunčevu svjetlost. Tjedna primjena proizvoda, koji je zbog svoje crvene boje poznat i kao 'vampirski tretman' pomaže smanjiti vidljive mrlje na koži, začepljene pore i sitne bore jer koristi kombinaciju alfa-hidroksi i beta-hidroksi kiselina.

Kako se koristi: Dvije-tri kapljice nanijeti na suhu i prethodno očišćenu kožu lica te držati do deset minuta kao masku. Piling zatim uklonite mlakom vodom i obavezno izbjegavajte područje oko očiju.