LEŽERNI GLAMUR

Tako se to radi: Michelle Pfeiffer mnoge je iznenadila svojim izdanjem

01.03.2021 u 14:53

Bionic
Reading

Iako su njezine brojne kolegice iz svijeta Hollywooda na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa mahom zablistale u raskošnim toaletama s dizajnerskim potpisom, legendarna Michelle Pfeiffer dodjelu je pratila iz hotelske sobe, pritom osvanuvši u izdanju kojim je vješto spojila glamurozan i casual stil odijevanja

Na ovogodišnjem, 78. izdanju dodjele Zlatnih globusa 62-godišnja glumica bila je nominirana u kategoriji za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji zahvaljujući ulozi u filmu 'French Exit'.

Na svečanu dodjelu uključila se iz svoje hotelske sobe, a u odnosu na brojne kolegice koje su zablistale u raskošnim haljinama, Michelle Pfeiffer svojim casual, a istovremeno glamuroznim izdanjem brojne je uspjela oduševiti.

Kako je otkrila u svojoj objavi na Instagramu, za njezino izdanje pobrinula se stilistica Samantha McMillen, a rezultat njihove modne suradnje predstavljala je kombinacija s potpisom modne kuće Valentino.

Uz bodi prekriven sjajnim ljuskicama, holivudska zvijezda nosila je opušteni model kaki hlača koji je posebnim učinila dodatkom remena s kopčom istaknutog logotipa modne kuće Valentino.

Slavna glumica u svojoj objavi zahvalila je svim nominiranima, a zahvaljujući svom izdanju kojim je vješto spojila glamurozan i casual stil odijevanja, zaradila je mnoštvo komplimenata.

DRUGAČIJI CRVENI TEPIH

Glamura ipak nije nedostajalo: Pogledajte haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju