STAJLIŠ MLADENKA

Hit balerinke za poseban dan: Urednica Voguea sve je oduševila vjenčanim izdanjem

09.10.2023 u 14:01

Bionic
Reading

Umjesto tipičnih haljina za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja, a nerijetko iznenade i odabirom obuće koji je daleko od svadbenih cipela kakve smo navikli viđati

Urednica print izdanja skandinavskog Voguea, Allyson Shiffman i njezin sadašnji suprug, odvjetnik Adam Tideman, upoznali su se, kako kaže, na staromodan način - na Tinderu.

Nakon nekoliko susreta, ponedjeljkom navečer dolazila bi u Adamov dom zbog novih epizoda 'Igre prijestolja'.'Nisam imala televiziju i mislila sam da je sladak. Do kraja posljednje sezone serije, bili smo dečko i cura', otkrila je za modnu bibliju.

S pripremama za vjenčanje, kako je priznala, krenula je odmah nakon odluke da svoju vezu ozakone brakom, a samo je jednu dizajnericu vidjela kao kreatoricu svoje vjenčanice iz snova.

'Sanjala sam da nosim vjenčanicu s potpisom Dilare Fındıkoğlu na dan svog vjenčanja. Ona je genijalna u konstrukciji odjevnih komada, obraćanju pažnje na detalje i načinu na koji slavi žensko tijelo', kazala je o perspektivnoj dizajnerici iz Turske s londonskom adresom, čije su kreacije našle put do ormara slavnih dama poput Zendaye, Margot Robbie i Kylie Jenner.

Njezina bivša šefica, Idil Tabanca, pomogla joj je da s njom stupi u kontakt. Nakon jednog Zoom sastanka na kojemu su razgovarale o viziji njezine vjenčanice, Dilara je poslala Allyson skicu prilagođenog korzetnog modela s detaljima u znaku crne vrpce.

Ugledavši skicu, Allyson nije krila oduševljenje, a nastajanju svoje vjenčanice svjedočila je iz prve ruke, u londonskom studiju dizajnerice.

Osim bijelog modela obožavanih balerinki brenda Miu Miu, odabranih 'kako bi mogla plesati cijelu noć', mladenka je dodala još malo toga vjenčanici maštovitog dizajna.

'Tako je velika da sam znala da želim biti suzdržana sa svim ostalim elementima. Jedini komad nakita koji sam htjela nositi bila je mamina narukvica', otkrila je modnoj bibliji.

Vezu s partnerom Adamom, Allyson je ozakonila brakom nakon četiri godine veze, izmijenivši bračne zavjete u palači Van der Nootska, odmah iza ugla njihovog stana u Stockholmu.