CLOTILDE I ANTONIO

Vjenčanica lijepe Španjolke oborit će s nogu ljubiteljice profinjene estetike

07.10.2023 u 16:34

  • +7

Vjenčanica Clotilde Entrecanales Carrión

Izvor: Profimedia / Autor: José Oliva / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Atraktivna Španjolka Clotilde Entrecanales Carrión, pravnica koja se bavi umjetnošću izgovorila je sudonosno 'da' u Madridu, a njezin je odabranik Antonio Espinosa de los Monteros, uspješan vlasnik dvije firme, inače arhitekt po struci

Par se vjenčao u crkvi Calatravas u Madridu, a elegantna vjenčanica zgodne mladenke bila je pun pogodak.

Clotilde, inače kći Joséa Manuela Entrecanalesa, predsjednika poznate kompanije Acciona, izgledala je poput prave princeze u bajkovitoj vjenčanici minimalističkog stila.

Zgodna brineta odlučila se za nenametljivu, ali profinjenu vjenčanicu s V-izrezom s rukavima načinjenima od prozračne čipke, dok su pomno odabrani detalji pratili ovu boho modnu priču.

LIJEPE I ŽENSTVENE

U ove chic vjenčanice svaka bi se mladenka mogla lako zaljubiti

Pogledaj galeriju

Clotilde je svoju prekrasnu vjenčanicu upotpunila cvjetnim vjenčićem i dugačim velom.

Make up je bio nenametljiv, a kosu je stilizirala u raskošne uvojke.

Clotilde, koju obitelj i prijatelji od milja zovu Tille, treće je od četvero djece predsjednika Accione, no oduvijek je bila vrlo samozatajna, a oni koji je poznaju kažu kako je umjetnost, osobito fotografija njezina velika ljubav.

Ljubav prema umjetnosti i kulturi naslijedila je od svoje majke Maríe Carrión, poznate fotografkinje, ugostiteljice i filantropkinje.

Osim toga, vrlo je uključena i u dobrotvorne aktivnosti kroz Zakladu Álvaro Canales.

Lijepa Španjolka se osim u Madridu, obrazovala i u Londonu te kasnije i na Yaleu, a njezin odabranik je direktor dvije tvrtke.