balerinke su hit

Zaboravite na sandale, ovim su cipelama svi sad zaluđeni

07.07.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Balerinke su se na velika vrata vratile na modnu scenu, a njihova popularnost se ne smanjuje ni dolaskom ni pravih ljetnih dana. Ove chic i ženstvene papučice u mikro verziji toliko su popularne da su zasjenile i sandale

S povećanjem pretraživanja od 167 posto koje je istaknuo Stylight, čini se da su balerinke s remenčićima osvojile našu ljetnu garderobu.

Sudeći prema svemu ova istinski chic cipela već godinu dana doživljava svoj veliki modni povratak. A taj trend potvrđuju i trendseterice i 'it' djevojke koje ne izlaze iz modela ukrašenih bilo tankim remenom ili gumicom po uzoru na izvorne baletne papučice.

Balerinke s remenčićima, zvjezdane ovog ljeta

Miu Miu i Alaïa balerinke profitiraju od povećanja pretraživanja od 9 posto odnosno 3 posoto na Googleu... A slavne dame ih već uvelike nose. Amelia Gray Hamlin ne izlazi iz svojih Miu Miu balerinki, a nosi ih čak i kao dio sportskog stajlinga pa ih nosi uz jogging hlačice i trenirku. Elsa Hosk odlučila se za ultra chic verziju balerinki s naramenicama, koje kombinira sa zadivljujućom i elegantnom crnom haljinom.

ljetni boho chic

Za ovaj jednostavan, a tako dobar stajling trebaju vam balerinke i heklana haljina

Pogledaj galeriju

Aimee Song također nije odoljela Miu Miu modelu, a chic crni par nosi uz pletenu haljinu, idealnu za nošenje u proljeće i jesen. Pred ovim hit modelom cipela podlegla je i kraljica street stylea, Katie Holmes koja je uz bijelu maksi suknju i pulover nosila crne balerinke s dvostrukim remenčićima i zakovicama, a kasnije ih spojila i s crnom heklanom haljinom.

  • +9
Balerinke s remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo