FASHION GURU:

'Hasanbegovićev mladenački styling je iznenađenje u Saboru'

14.04.2016 u 14:04

Bionic
Reading

Za zanimljivije modne trenutke u Saboru do sada je uglavnom bila kriva Ingrid Antičević Marinović, a naš je modni kritičar Fashion Guru primijetio da je novo lice u saborskim klupama, Dubrovkinja Sanja Putica, već polako sustiže

Sanja Putica pokušava se izboriti za fashion status u Saboru i želi potući Ingrid Antičević Marinović, koja je dosad pokazivala najveće aspiracije u tom smjeru.

Ovu plisiranu suknju već su iznosile sve celebrity puce na svim mogućim eventima, a sad je ta moda očito stigla i do Banskih dvora, pa se trendi faldice šuljaju i po saborskim hodnicima.

Za razliku od Ingrid, koja je obukla trendi haljinu, Sanja ipak malo kaska, ali polako je sustiže.

Uvijek odvažna Ingrid pokazala je noge, a i dalje tjera modu u svom stilu. No mora se priznati da je složila dobru kombinaciju.

Navikli smo na to da je styling naših političara siv i bezizražajan, tako da je kombinacija ministra kulture Zlatko Hasanbegović ovaj put pravo iznenađenje. Za razliku od političara u saborskoj govornici, koji uglavnom biraju siva i tamnoplava odijela, on je ipak to prevladavajuće sivilo uspio razbiti i odjenuti se mladenački. Tko zna, možda želi nešto poručiti crvenim detaljima koje je spojio…'