HANA HADŽIAVDAGIĆ:

'Hana Tabaković je ljubomorna na mene'

10.04.2012 u 09:25

Bionic
Reading

Obiteljske razmirice i trokut na relaciji Hana Tabaković - Hana Hadžiavdagić - Tarik Tabaković ne miruju. Tko je na koga ljubomoran, ispričala je Hana Hadžiavdagić

Hana Hadžiavdagić i njezin suprug Tarik Tabaković tijekom zajedničkog intervjua za bosansku televiziju Hayat odmah na početku su se uspjeli posvađati oko dogovora tko će kakve odgovore dati i što je bolje da izjave.

'Ja ću govoriti što ja hoću', rekla je Hana, a suprug joj nije ostao dužan. 'Ja se mogu fino dići i otići pa ti nećeš imati kraj', odbrusio joj je Tarik. 'Može, super, ti otiđi, ustani', opasna je bila Hana. No ipak su uspjeli naći zajednički jezik.

Na pitanje vodi li Hana i u braku glavnu riječ, ona odgovara: 'Pravim se važna u nekim stvarima u kojima sam dobra, ali uglavnom on kao muškarac vodi glavnu riječ', priznala je.

Oboje su se osvrnuli i na Tarikovu sestru Hanu Tabaković, kojoj je Tarik javno zahvalio što ih je upoznala, no čini se da Hana nema baš lijepo mišljenje o svojoj šogorici. Između dvije Hane stvari nisu bajne. 'Ljubomora je najstrašnija stvar na svijetu kada imaš 31 godinu i u životu nisi napravio ništa, a ja imam 27 godina, udala sam se i napravila karijeru. Ni na nikoga nisam ljubomorna, ali ljubomora je najgora', rekla je Hana i dodala da ju je šogorica jako povrijedila, bez ikakvog povoda.

Hana kaže da ju je Tarik osvojio inteligencijom i smislom za humor, a oboje su izjavili da su, otkako su u braku, opušteniji u seksu. 'Normalan je, ispunjava me i emotivno i seksualno', zaključila je Hana.