HOONANJE S LEGAMA

Gymkhana Grid Kena Blocka dolazi u Osijek!

12.06.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Osijek će 24. kolovoza ugostiti četvrtu europsku postaju Gymkhana Grid serije! Mislite da znate voziti auto? Prijavite se sa svojom pilom i izborite se za dvoboj protiv Kena Blocka ili Vaughna Gittina!

Nije šala. Prošle godine stotine entuzijasta, amatera i profesionalaca diljem Europe odmjerilo je gume i gas ne bi li izašli na megdan, tj. pistu najpoznatijim svjetskim facama gymkhane. Format natjecanja bio je, blago rečeno, genijalan! Naime vozilo se u dvjema kategorijama: AWD i 2WD, a pobjednici kvalifikacijskih turnira vozili su 1 na 1 protiv Kena Blocka (AWD Fiesta) ili Vaughna Gittina juniora (2WD Mustang).

Golem uspjeh europskog dijela Gymkhana Grid serije natjerao je organizatore (Monster energy, naravno) da za 2013. pripreme još veći show! Sve počinje već sljedećeg vikenda u Francuskoj, a do finala u Silverstoneu 29. rujna vozi se u Španjolskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj i Turskoj.

Na svakom eventu mogu sudjelovati vozači iz cijele Europe, ako imaju cojones da stanu na start branik uz branik s Blockom. Neka vas ne obeshrabri to što nemate baš Fiestu WRC, sudjelovati mogu i serijski auti, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenoj stranici gymkhanagrid.com. Ondje pronađite i sve ostale informacije vezane uz europski Gymkhana Grid.

Još jednom, ako vam je ovo nevjerojatno ili mislite da je riječ o videoigri; Ken Block i Vaughn Gittin Jr. čekaju da im netko pokaže kako se drifta kod nas! Vidimo se u Osijeku!