NA FILMSKOJ PREMIJERI

Graciozna Penelope Cruz zna kako privući poglede

02.02.2016 u 12:17

  • +2

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Dugo očekivani nastavak filma 'Zoolander' sinoć je doživio svoju španjolsku premijeru. Uz Bena Stillera i Owena Wilsona, njegovo predstavljanje u Španjolskoj uveličala je Penelope Cruz, a tumači seksi Interpolovu agenticu

Lijepa Španjolka tako se pridružila zvjezdanoj postavi na madridskoj premijeri filma potrudivši se da ne ostane neprimijećena.

Za pojavljivanje u Madridu Penelope je odabrala haljinu Ateliera Versace. Pažljivo drapirana kreacija srcolikog dekoltea, koju je ukrašavala raskošna zlatna tkanina isprepletena s bijelom, pokazala se dobitnim odabirom. Osim što je u njoj djelovala i više nego glamurozno, haljina s Versaceovim potpisom naglasila je njezinu maslinastu put.

Haljinu Ateliera Versace nije se moglo vidjeti na nedavno održanoj reviji s obzirom na to da je skrojena isključivo za glumicu, a Penelope ju je istaknula modnim dodacima poput prstena s crnim kamenom te visećim naušnicama i presijavajućom narukvicom.

Svoju čokoladnosmeđu kosu glumica je ostavila raspuštenom dok joj je make-up bio u znaku crnog tuša i smeđih tonova.

U novom nastavku filma 'Zoolander' Penelope se pojavljuje u ulozi Valentine Valencije – seksi Interpolove agentice. Glumac Ben Stiller ponovno se našao u ulozi muškog top modela Dereka Zoolandera, kojem društvo pravi Owen Wilson kao najbolji prijatelj i kolega s modnih pista.