BEAUTY INSPIRACIJA

Gotove za nekoliko minuta: Donosimo vam 15 genijalnih ljetnih frizura koje će biti vaš spas u vrućim danima

07.08.2020 u 17:12

Bionic
Reading

Ukoliko bezuspješno tragate za chic i lako izvedivim frizurama s kojima ćete lakše podnijeti vrućine u narednim danima, na pravom ste mjestu! Izdvojili smo za vas 15 genijalnih frizura koje ćete poželjeti isprobati odmah

Nema gore stvari od toga kada osjetite kako vam se kosa lijepi na znojem okupano lice. Ovo je scenarij koji u ljetnim danim zasigurno nastoje izbjeći sve žene pa često muku muče s mozganjem kako li će kosu podignuti, a da ona pritom izgleda chic i za sve prilike, od plaže do večernjeg izlaska.

Izbora je zaista puno, no na vama je da otkrijete koja vam se frizura najviše dopada te koja frizura najbolje odgovara vašim crtama lica. Ono s čim nikad ne možete pogriješiti su lepršave, neuredne punđe i pletenice koje su zaista sinonim za ljeto.

Ako kosu ipak volite nositi spuštenu, uvijek je možete nositi djelomično podignutu tako da primjerice prednji dio kose podignete u visoki rep ili punđu ili šiške jednostavno zakačite uz pomoć nekoliko cool ukosnica.

Uvijek genijalna ideja su i frizure uz pomoć trake ili rajfa za kosu koji su posljednjih sezona doživjeli veliki povratak na modnu scenu, a ako ste tek stigli s kupanja i planirate u grad, a ne stižete oprati kosu od soli, uvijek je možete zamotati u maramu i problem je riješen za čas posla.

Brze ljetne frizure koje su spas u toplim danima

Visoka čvor-punđa

Razbarušena punđa

Bubble pletenice

Punđa ukrašena cool ukosnicama

Rep s pletenicom

Žito-pletenica

Niska punđa s dodatkom marame

Dvije punđe na vrhu glave

Dvije niske punđe

Niski rep

Bubble rep

Pletenica s dodatkom marame

Marama svezana oko punđe

Marama svezana oko repa

Repovi pletenice