PET VELIČANSTVENIH

Ženstvene i praktične frizure koje ćemo voljeti ove jeseni

04.08.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Ako žudite za promjenom imidža ili želite isprobati novu frizuru, znajte da su ove frizure najbolji izbor za sve one žene koje vole biti u skladu s trendovima. Beauty stručnjaci predviđaju im ogromni uspjeh u nadolazećim mjesecima

Po završetku ljeta, sa zadnjim kupanjem kod mnogih žena javlja se potreba za malom, ali značajnom promjenom. Većina žena pohitat će u frizerske salone ne bi li odrzale od sunca i soli ispucale vrhove i obnovili boju kose, a to je idealna prilika da se na posao vratite a novim imidžem.

Dobra frizura čini doista nevjerojatnu razliku te vas bez sumnje može itekako uljepšati i pomladiti u trenu. Lijepo oblikovana kosa točka je na i svakog looka, pa ukoliko i vaša kosa nakon ljeta naprosto vapi za škarama ili bojom, predlažemo vam da se ove jeseni odlučite za neku od sljedećih trendi frizura koje će prema riječima stručnjaka biti najpoželjnije u narednim mjesecima.

Frizerka Dionne Smith otkrila je kako će trendseterice s dolaskom jeseni obožavati pet frizura koje će imati ključnu ulogu u narednoj sezoni, a sigurni smo da će vam se dopasti barem jedna frizura s popisa.

Razbarušena frizura u stilu 70-ih

Najveći trend za jesen 2020. je dorađena verzija 'the shag' frizure koju su u 70-ima furale sve vodeće rock zvijezde. Sjećate se one slojevito rezane, razbarušene kose sa šiškama koju je furao David Bowie? Ovu retro frizuru ponovno ćemo gledati na ulicama, a njena najveća prednost je to što daje volumen te je jednostavna za održavanje.

Odvažne šiške

Ako se dosad niste odvažili na šiške, sada je vrijeme da konačno skupite hrabrost za to. S dolaskom jeseni sve više trendseterica svoje će frizere moliti da ih transformiraju u Brigitte Bardot. Za razliku od klasičnih ravnih šiški, takozvane zavjesa-šiške pristaju svakom obliku lica, a i izgledaju puno prirodnije. Osim toga, nećete ih stalno popravljati kad zapuhne vjetar.

Ravno rezani bob

Naša opsesija bob frizurom ne jenjava otkako je prije nekoliko sezona izazvala 'bum'. Vama koji imate bob sigurno znate da ga je bilo teško održavati u izolaciji, no sada kada su saloni otvoreni, ponovno je ova frizura dospjela u centar pažnje. Moderan, osvježavajući i pomalo seksi bob koji briše godine s lica i ove je godine proglašen najpoplarnijom frizurom, a tako će i ostati u narednim mjesecima. Izdvajat će se kratki, precizno rezani bob koji je za mnoge zasigurno veliki izazov.

Pixie frizura

Još jedna odvažna frizura našla je svoje mjesto na popisu trendi jesenskih frizura - pixie cut. Ova dječačka frizura pomladit će vas za desetak godina, a toliko je jednostavna za održavanje da ćete se zapitati zašto je oduvijek niste imali. Dionne Smith tvrdi kako će ova frizura izazvati pravu euforiju u mjesecima koji slijede.

Lob

Kosa koja seže do ključnih kosti vječan je klasik i idealan odabir za sve one željne male, ali značajne promjene. Mnoge žene koje dugi niz godina njeguje dugu kosu imaju strah od skraćivanja kose pa je lob idealna opcija za njih. Kosa će izgledati njegovano i uredno, a još uvijek će biti dovoljno duga da je možete podignuti u visoki rep.