BEAUTY INSPIRACIJA

Ove originalne frizure idealne su kada kosu želite nositi raspuštenu u ljetnim danima

31.07.2020 u 14:33

Bionic
Reading

U ljetnim danim mnoge žene imaju tendenciju dizati kosu u visoki rep ili punđu kako se ne bi lijepila za lice, ali i kako bi lakše podnijele visoke vrućine. No, postoje i oni dani kada poželimo raspustiti kosu, a to itekako možemo učiniti tako da uklonimo kosu s lica. Ove originalne frizure naša su preporuka za dugo toplo ljeto

Polupodignute frizure odlična su opcija kada u ljetnim danima poželite kosu nositi rapuštenu, a u pomoć vam mogu priskočiti i razne kopče i ukosnice kojima možete prikačiti šiške ili skupiti prednji dio kose. Proteklih sezona veliki hit su i rajfovi koji su se vratili u modu na velika vrata, a koji izgledaju vrlo profinjeno u kombinciji s valovima.

Jednako tako kosu možete ukrasiti i maramom koju možete svezati u chic mašnu, a ako pri ruci nemate nikakve kopčice, rajfove ili marame, uvijek možete svezati jednu ili dvije pletenice uz glavu kako kosa ne bi padala na lice.

Umjesto da kosu peglate, radije se držite sitnijih valova koji se neće toliko lijepiti za lice, a ako vam se kosa prirodno brže masti, nastojte da prednji dio kose, koji se najbrže masti, uvijek nosite podignut. Moćan saveznik u borbi protiv masne kose su i šamponi za suho pranje koji će vas spasiti kada ste u žurbi.

Izdvojili smo nekoliko prekrasnih ljetnih frizura koje su nas šarmirale na prvu.