OVO JE STRAŠNO!

Gore ne može: Kim Kardashian šokirala vulgarnim izdanjem

11.09.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Još jedan njujorški tjedan mode, još jedno izdanje Kim Kardashian. Nakon što se nedavno fotografirala gola na stablu mnogi su se pitali može li uopće više ičime šokirati. Čini se da može. Odjevna kombinacija za modnu reviju na čuvenom Fashion Weeku ostavila je sve bez riječi, ali ne u pozitivnom smislu

Može li Kim Kardashian više ičime iznenaditi? Nakon ove posljednje kombinacije, u kojoj se pojavila na ovogodišnjem Fashion Weeku u New Yorku, možda i ne. Ili?

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Polovicom kolovoza 'pohvalila' se neobičnim outfitom - grudnjak s plitkim košaricama izvirivao je ispod majice, koja je bila otkopčana gotovo do pupka, dok je umjesto suknje ili hlača odlučila odjenuti samo stezne hlačice s čipkom, koje se nose ispod odjeće.

Prije tjedan dana na svom se Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj, odjevena samo u crne robusne čizme i sa zvjezdicama na bradavicama, pozira na drvetu, a prije dva dana na reviju Vivienne Westwood odlučila je otići odjevena tek u sako smećkaste boje.

Vivienne Westwood

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

No posljednjom je kombinacijom zaista sve šokirala. Kim Kardashian je za novu reviju odlučila odjenuti, ni manje ni više, prozirne najlonke-tajice koje je nategnula skroz do struka. Umjesto da preko njih nešto odjene, ona je odlučila samo ispod njih staviti crne tange.

Grudi je prekrila crnim kožnim topom, jer koja je svrha odjenuti majicu? A cijelu je kombinaciju dodatno začinila predimenzioniranim crnim kožnim sakoom.

Čini se kako je za nju ta kombinacija bila idealna te se odlično uklopila u novi imidž. Kim Kardashian odnedavno ima platinastoplavu kosu dužine gotovo do stražnjice, a za tu je transformaciju trebala sjediti nevjerojatnih 17 sati.