KIM KARDASHIAN

Slavna ljepotica pohvalila se zavidnim oblinama i izazvala smijeh javnosti

31.08.2017 u 21:54

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila provokativnu fotografiju u bikiniju, no njezinim obožavateljima nije promaknulo da je riječ o fotografiji staroj tri godine

Kim Kardashian West koja je svoju slavu stekla na račun izgleda i pozamašne stražnjice, redovito podsjeti svoje obožavatelja kako nije izgubila seksepil. Reality zvijezda showa 'Keeping Up with the Kardashians' uživa u oskudnim modnim krpicama koje naglašavaju njezine slavne obline, a nerijetko 36-godišnju ljepoticu možemo vidjeti i u minijaturnim kupaćim kostimima.

Slavna Kardashianka počastila je obožavatelje na Instagramu fotografijom u provokativnom bikiniju koji je otkrio svaki centimetar njezine zavidne figure. Ljepotica je kameru podignula iznad glave i uslikala se iz ptičje perspektive kako bi u prvi plan stavila svoje najjače adute.

Zna Kim itekako kako će raspametiti svoju vojsku fanova, koja samo na Instagramu broji preko 102 milijuna ljudi. Oduševljeni obožavatelji lijepu starletu su počastili komentarima na račun izgleda, ali i posramili zbog propusta koji je napravila objavivši fotografiju na svom profilu.

It's really hot today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

'Danas je zbilja vruć dan', napisala je Kim Kardashian ispod golišave fotografije, no zaboravila je otkriti kako je riječ o fotografiji snimljenoj i objavljenoj prije tri godine. No vjernim fanovima ništa ne uspije promaknuti, pa tako ni ovo.

Najslavnija sestra Kardashian nedavno je izazvala burnu reakciju javnosti kada su procurile fotografije u bikiniju koje su uslikali paparazzi tijekom odmora u Meksiku. Reality zvijezda koja se proslavila na račun impozantne stražnijice našla se na udaru kako je njezin izgled jedna velika laž, a njezina stražnjica hrpa sala i celulita.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Čini se kako se slavna ljepotica koja će uskoro po treći put postati mama silom trudi natjerati javnost da zaboravi na sporne fotografije koje su je koštale tisuće fanova na društvenim mrežama, pa makar to bilo i starim fotografijama.