MOŽE LI gore?

Cijepljena protiv dobrog ukusa: Jeftin i ofucan stajling slavne Kardashianke

07.09.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Kim Kardashian stigla je na New York Fashion Week kako bi pružila podršku Tomu Fordu, dizajneru koji je predstavio svoju nadolazeću kolekciju. Slavna reality zvijezda u svom je stilu nastojala zasjeniti prisutne provokativnim stajlingom o kojem će se govoriti, no krajnji rezultat bio je jeftin i sve samo ne 'high fashion outfit'

Na otvaranje revije Toma Forda na Tjednu mode u New Yorku Kim Kardashian stigla je u pomalo futurističkom izdanju koje je izazvalo podsmijeh. Slavna starleta poznata je po svom provokativnom odijevanju redovito na granici dobrog ukusa, no ovoga puta je prešla tu granicu, a krajnji rezultat vjerojatno nije bio onakav kakav je zamislila u svojoj glavi. Ili možda jest?

36-godišnja reality zvijezda na reviju je stigla u crnoj haljini Toma Forda od lateksa, koja je bila toliko uska da je teško uopće pomisliti da netko u njoj može disati, a kamoli sjesti. Starleti je kretanje bilo otežano i zbog toga što je sezala sve do gležnjeva, pa je pravo čudo da patent na stražnjem dijelu koji se prostirao od vrha do dna haljine nije puknuo pod pritiskom.

  • +15
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Kardashianka, koja je popularnost stekla gradeći karijeru na svom izgledu i oblinama koje su joj osigurale multimilijunske brojke na računu i planetarnu popularnost, jedva je 'upakirala' svoje raskošne obline u lateks haljinu koja je ocrtavala svaku liniju njezina tijela.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Popularna starleta iznenadila je i svojom transformacijom frizure. Inače crnka, Kim je osvanula s dugačkom platinasto plavom kosom. Jeftinom izgledu slavne Kardashianke doprinio je i mokri izgled kose, za kojim često poseže ne bi li postigla wow efekt.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Kada ju pogledamo od glave do pete, poželimo vratiti vrijeme u 50-e, kada su modnom scenom vladale istinske dive u couture haljinama, umjesto polugolih starleta koje imaju manje krpica na ulici nego u spavaćoj sobi.