pokazale OBLINE

Golišave ljepotice podigle temperaturu u minijaturnim kupaćim kostimima

24.07.2017 u 22:47

Bionic
Reading

Poznate manekenke i prijateljice Hailey Clauson, Rocky Barnes, Jenah Yamamoto i Joy Corrigan uživale su u opuštenom druženju na poznatoj plaži u Miamiju, gdje su slučajnim prolaznicima priuštile prizor od kojeg zastaje dah

Manekenka Hailey Clauson koju pamtimo kao zaštitno lice za modne brendove Dsquared2, Jill Stuart i Gucci, odmor od napornih snimanja odlučila je provesti u Miamiju, 'it' mjestu zvjezdane liste gdje ćete sigurno biti viđeni. No uz ovakvu figuru i vruće ljetno izdanje teško da sve oči nisu bile uprte samo u poznatu ljepoticu i njezino žensko društvu.

22-godišnja manekenka je u kupanju i sunčanju uživala u društvu kolegica i prijateljica Rocky Barnes, Jenah Yamamoto i Joy Corrigan. Ljepotice su svoju preplanulu put, duge noge i istesano tijelo odlučile pokazati upravo na poznatoj plaži u Miamiju, a svojim su odabirom kupaćih kostima zasigurno oduševile slučajne prolaznike i kupače.

  • +22
Manekenke Hailey Clauson, Rocky Barnes, Jenah Yamamoto i Joy Corrigan plijenile pažnju na plaži u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevojke su sve od reda pokazale svoje raskošne obline u minijaturnim bikinijima koji su više otkrivali nego skrivali. Iako se lijepoj Hailey nakon nekog vremena pridružio dečko i model Jullien Herrera, djevojke to nije spriječilo u privlačenju pozornosti na sebe, a muški dio publike nije spriječilo da bace pogled na vrući prizor koji su im pružile atraktivne manekenke.