ZNAJU UŽIVATI

Naše voditeljice pokazale zavodljivu stranu na ljetovanju

24.07.2017 u 15:34

Bionic
Reading

Kako uživaju na Jadranu, pohvalile su se na svojim profilima na Instagramu dvije voditeljice. I dok se radijska voditeljica Ivana Mišerić odmara u novigradskom moru, Renata Sopek odlučila se za malo ribarsko mjesto Šimuni na otoku Pagu, a njezin odmor nije mogao proći bez popularnog jednoroga

Omiljena radijska voditeljica, koja se nedavno natjecala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i pokazala izniman talent za preobrazbu i pjevanje, nakon boravka u Americi, a potom i u ruskom Sankt Peterburgu, dio je godišnjeg odmora odlučila provesti u Hrvatskoj.

Boli me kuk. 😜#dancingonmyown #nonstop #summer #otvoreniradio

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Na svom Instagramu objavila je niz fotografija kojima je pokušala dočarati koliko uživa u novigradskom moru, a zbog svoje prirodne ljepote dobila je pregršt komplimenata.

😁

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Prijatelji, ali i obožavatelji, nisu štedjeli na riječima hvale za njezinu besprijekornu liniju koja je došla do izražaja zahvaljujući minijaturnom bikiniju.

Za razliku od nje, televizijska voditeljica i fitnes instruktorica Renata Sopek odmara se u malom ribarskom mjestu Šimuni, na otoku Pagu, a morska fotografija nije mogla proći bez ovog ljeta nezaobilaznog luftića na napuhavanje u obliku jednoroga.

#magicbeasts😜🦄 👑 #summervibes☀️🌊 #islandofpag

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

Renata je za plažu odabrala pomalo neobičan kupaći kostim jarkocrvene nijanse, ukrašen presijavajućim ljuskicama.