LJETNA UŽIVANCIJA

Zavodljiva glumica izgleda bolje no ikada

23.07.2017 u 14:54

Bionic
Reading

Eva Longoria, lijepa glumica i producentica ovih dana uživa u Španjolskoj sa svojim suprugom Joseom Bastonom

Par koji se vjenčao prošle godine se ne odvaja jedno od drugoga te svaki trenutak nastoji provesti skupa pa uživaju u zajedničkim putovanjima.

Čini se da zgodnoj Evi koja se proslavila ulogom Gabrielle u TV seriji 'Kućanice' itekako godi zasluženi odmor, a na radost svojih brojnih obožavatelja, ovih dana ne izlazi iz oskudnih bikinija.

  • +8
Eva Longoria u Španjolskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skladno građenoj brineti trendi kupaći kostim bez naramenica sa zanimljivim detaljem od šljokica i s gaćicama na vezanje s potpisom Melisse Odabash odlično pristaje.

Bye bye #Ibiza! Thank you @hrhibiza for the beautiful stay! #HardRockHotel #Spain

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Tamnokosa 42-godišnjakinja uživala je na Ibizi u kupanju, sunčanju i odbojci na pijesku, a moramo priznati da nikad nije bolje izgledala. Premda su je nedavno kritizirali kako se previše opustila i dobila nekoliko kilograma, to zgodnu glumicu nimalo ne dira.

Inače, u jednom ranijem intervjuu je otkrila kako obožava trčanje.

'Volim trčanje, ali isto tako prakticiram jogu, pilates, a trenutno vježbam i s utezima', izjavila je tad Eva, otkrivši da je isprobala vegansku prehranu te vrlo brzo odustala.

'Živim u Mexico Cityju, gdje je sve puno tacosa i nije lako. Suprug i ja vratili smo u svoju prehranu jaja i ribu, ali od siječnja nismo jeli crveno meso', iskrena je glumica.