MISTERIOZAN NESTANAK

Glumica prijavila nestanak supruge vođe scijentologa

09.08.2013 u 17:11

Bionic
Reading

Glumica Leah Remini prijavila je policiji nestanak Shelly Miscavige, supruge vođe Scijentološke crkve

Leah Remini nije mirno izašla iz Scijentološke crkve. Glumica iz serije 'King of Queens' bila je tema naslovnica nakon što se u srpnju javno odrekla Crkve, no sada je upravo ona prijavila nestanak supruge vođe scijentologa Davida Miscavigea. Leah Remini prijavila je nestanak Shelly Miscavige, a tu je vijest časopisu Us Weekly potvrdila glasnogovornica policije u Los Angelesu.

Shelly nije viđena u javnosti posljednjih šest godina, tvrdi pisac Tony Ortega, koji na svojoj web-stranici The Underground Bunker otkriva unutarnji ustroj scijentološke organizacije. Ortega tvrdi da je Shelly prebačena u tajni kompleks u blizini jezera Arrowhead u brdima iznad Los Angelesa još početkom 2006. Tamo je navodno smješteno više desetaka scijentologa koji su potpuno odsječeni od vanjskog svijeta.

Shellyin odvjetnik demantirao je za Us Weekly da je poznata scijentologinja nestala. 'Svi su napisi lažni. Gospođa Miscavige radi non-stop u Crkvi', izjavio je odvjetnik.

Remini je navodno još 2006. na vjenčanju Toma Cruisea Katie Holmes postavila pitanje o Shelly, ali je upozorena da takva pitanja ne postavlja. Taj je incident samo bio jedan u nizu onih koji su doveli do toga da glumica napusti kontroverznu vjersku organizaciju. Dugo je o tome razmišljala potvrdivši da je cijela njezina obitelj napustila Crkvu.

Glumica planira napisati memoare o svojim iskustvima u Crkvi koja će uključivati sve što je tabu tema.